R ruzgaralaca17 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 37 Yer Duesseldorf,Nordrhein-Westfalen Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #21 DirectX9 dedi: Tamirciyi bulur döverim. Yok annem bayağı temiz yıkıyor zaman alıyor da bu TWRP olayları kısa süren işlemler değilmiş şimdi ben araştırayım başka zaman fırsat olunca yaparım. Genişletmek için tıkla... reis kısa sürüyo aslında ya,valla bak yardım ederim
DirectX9 dedi: Tamirciyi bulur döverim. Yok annem bayağı temiz yıkıyor zaman alıyor da bu TWRP olayları kısa süren işlemler değilmiş şimdi ben araştırayım başka zaman fırsat olunca yaparım. Genişletmek için tıkla... reis kısa sürüyo aslında ya,valla bak yardım ederim
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #22 Chuck Norris dedi: Bir çılgınlık yapıp tablete şifre koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim koyduğumu anlamaz mı sence zekicim? ruzgaralaca17 dedi: Reis kısa sürüyor aslında ya, vallahi bak yardım ederim Genişletmek için tıkla... Hacı bir şeyler indirmek gerekiyormuş benim internet fazla iyi değil.
Chuck Norris dedi: Bir çılgınlık yapıp tablete şifre koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim koyduğumu anlamaz mı sence zekicim? ruzgaralaca17 dedi: Reis kısa sürüyor aslında ya, vallahi bak yardım ederim Genişletmek için tıkla... Hacı bir şeyler indirmek gerekiyormuş benim internet fazla iyi değil.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 9 Eylül 2023 #23 Uyumsuz custom rom atarken işlemi yarıda zorla kes.
R ruzgaralaca17 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 37 Yer Duesseldorf,Nordrhein-Westfalen Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #24 @DirectX9 tamam o zaman reis,konuyu hortlatırsın yapabileceğin zamanı bulunca
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #25 ruzgaralaca17 dedi: @DirectX9 tamam o zaman reis, konuyu hortlatırsın yapabileceğin zamanı bulunca Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral şu an araştırıyorum zamanı bulunca patlatacağım tabletin sistemini.
ruzgaralaca17 dedi: @DirectX9 tamam o zaman reis, konuyu hortlatırsın yapabileceğin zamanı bulunca Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral şu an araştırıyorum zamanı bulunca patlatacağım tabletin sistemini.
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 9 Eylül 2023 #26 Tabletin modeli ne? Böyle şeylerle uğraşacağına ailenle konuşup günlük süre sınırı koyun ileride hiç baş edemezsiniz.
Tabletin modeli ne? Böyle şeylerle uğraşacağına ailenle konuşup günlük süre sınırı koyun ileride hiç baş edemezsiniz.
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #27 DirectX9 dedi: Benim koyduğumu anlamaz mı sence zekicim? Hacı bir şeyler indirmek gerekiyormuş benim internet fazla iyi değil. Genişletmek için tıkla... Anlarsa döversin canım gardaşım?
DirectX9 dedi: Benim koyduğumu anlamaz mı sence zekicim? Hacı bir şeyler indirmek gerekiyormuş benim internet fazla iyi değil. Genişletmek için tıkla... Anlarsa döversin canım gardaşım?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 9 Eylül 2023 #28 Chuck Norris dedi: Anlarsa döversin canım gardaşım? Genişletmek için tıkla... Annesi babası süs zaten değil mi...
Chuck Norris dedi: Anlarsa döversin canım gardaşım? Genişletmek için tıkla... Annesi babası süs zaten değil mi...
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #29 Şebnem Ferah dedi: Annesi babası süs zaten değil mi... Genişletmek için tıkla... Belki de yapmiyorlardir.
Şebnem Ferah dedi: Annesi babası süs zaten değil mi... Genişletmek için tıkla... Belki de yapmiyorlardir.
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #30 Chuck Norris dedi: Anlarsa döversin canım gardaşım? Genişletmek için tıkla... Beni döverse nabacaz gardaş.
Chuck Norris dedi: Anlarsa döversin canım gardaşım? Genişletmek için tıkla... Beni döverse nabacaz gardaş.