X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #21 Tablette yer yok ekran parlaklığı da açık ona rağmen bitmiyor başka ne yapabilirim her şeyi açtım zaten.
Tablette yer yok ekran parlaklığı da açık ona rağmen bitmiyor başka ne yapabilirim her şeyi açtım zaten.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 15 Mart 2021 #22 Xallt dedi: Tablette yer yok ekran parlaklığı da açık ona rağmen bitmiyor başka ne yapabilirim her şeyi açtım zaten. Genişletmek için tıkla... Yer açabiliyorsan yer aç olmazsa tüm uygulamaları aç arka planda.
Xallt dedi: Tablette yer yok ekran parlaklığı da açık ona rağmen bitmiyor başka ne yapabilirim her şeyi açtım zaten. Genişletmek için tıkla... Yer açabiliyorsan yer aç olmazsa tüm uygulamaları aç arka planda.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #23 Fischerk dedi: Yer açabiliyorsan yer aç olmazsa tüm uygulamaları aç arka planda. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam yer açtım çok şarj yiyecek bir uygulama söyler misiniz ama zararlı bir yazılım olmasın.
Fischerk dedi: Yer açabiliyorsan yer aç olmazsa tüm uygulamaları aç arka planda. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam yer açtım çok şarj yiyecek bir uygulama söyler misiniz ama zararlı bir yazılım olmasın.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 15 Mart 2021 #24 Xallt dedi: Tamam hocam yer açtım çok şarj yiyecek bir uygulama söyler misiniz ama zararlı bir yazılım olmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç GB veya MB yeriniz var şuanda.
Xallt dedi: Tamam hocam yer açtım çok şarj yiyecek bir uygulama söyler misiniz ama zararlı bir yazılım olmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç GB veya MB yeriniz var şuanda.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 15 Mart 2021 #25 Xallt dedi: Tamam hocam yer açtım çok şarj yiyecek bir uygulama söyler misiniz ama zararlı bir yazılım olmasın. Genişletmek için tıkla... Roblox indir hocam sonra oyuna gir.
Xallt dedi: Tamam hocam yer açtım çok şarj yiyecek bir uygulama söyler misiniz ama zararlı bir yazılım olmasın. Genişletmek için tıkla... Roblox indir hocam sonra oyuna gir.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #26 Fischerk dedi: Hocam kaç GB veya MB yeriniz var şu anda. Genişletmek için tıkla... 5GB.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 15 Mart 2021 #27 Xallt dedi: 5GB. Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile ile Roblox yükle o zaman baya harcarlar.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #28 Fischerk dedi: PUBG Mobile ile Roblox yükle o zaman bayağı harcarlar. Genişletmek için tıkla... Roblox'u nasıl gizleyebilirim yükleyince.
Fischerk dedi: PUBG Mobile ile Roblox yükle o zaman bayağı harcarlar. Genişletmek için tıkla... Roblox'u nasıl gizleyebilirim yükleyince.
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 15 Mart 2021 #29 Virüs indirin. Ama ilk sıfırlayın, kişisel verileriniz gitmesin.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 15 Mart 2021 #30 Xallt dedi: Roblox'u nasıl gizleyebilirim yükleyince. Genişletmek için tıkla... Icon Changer X ile fotosunu değişip ismini de değişin anlamazlar bu sayede.
Xallt dedi: Roblox'u nasıl gizleyebilirim yükleyince. Genişletmek için tıkla... Icon Changer X ile fotosunu değişip ismini de değişin anlamazlar bu sayede.