Tabletlerde 256 GB yeterli mi?

ArhanYılmaz

Hectopat
Ben bir tablet alacağım da tabletlerde uygulamaların ne kadar depolama alanı gerektirdiğini bilmiyorum. Tableti not almak, dizi-film izlemek, resim-video düzenlemek ve arada PUBG gibi oyunlar oynamak için kullanacağım. 256 GB depolama alanı bunlar için yeterli olur mu yoksa 512 GB modeli mi almam lazım bu saydıklarımı yapabilmem için?

Hangi marka alacaksın? 128GB iPad kullanıyorum, 5-6 tane oyun ve baya da kalabalık galerim var hafıza sorunuyla hala karşılaşmadım. Apple'da iCloud depolama fırsatın var galerini. Onun harici 256GB bence yeterli, eğer not kısmını eğitimsel anlamda çok kapsamlı yapmayı düşünmüyorsan. (2-3 sene boyunca tüm ders notların gibi ancak sanırım onları da iCloud kapsıyor.)

256 GB depolama çok rahat yeterli olur.

Dediklerine yeter ama benim gibi mangaları yüksek kalite indirip okuyorsan 512 bile yetmez. Jojo, Berserk ve Kingdom sade bu üçü 147 gb yer kaplıyor bende. 94 gb Jojo, 21 gb Berserk, 32 gb Kingdom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…