N Notex Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 155 7 Nisan 2022 #1 Selamlar. Kardeşim elime tabletini verdi çözmemi istiyor. Maalesef Android hakkında hiç bilgi sahibi değilim. Tablet böyle donmuş yardım eder misiniz? Dosya Ekleri 84B70522-0AB5-4C8C-A97A-305F1BF486CE.jpeg 181,9 KB · Görüntüleme: 103
Selamlar. Kardeşim elime tabletini verdi çözmemi istiyor. Maalesef Android hakkında hiç bilgi sahibi değilim. Tablet böyle donmuş yardım eder misiniz?
Çözüm 3 3 378352 7 Nisan 2022 Notex dedi: Selamlar. Kardeşim elime tabletini verdi çözmemi istiyor. Maalesef Android hakkında hiç bilgi sahibi değilim. Tablet böyle donmuş yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Cihazın güç tuşu ile ses kısma tuşuna ekran kapanana kadar basın aynı anda. Ekran gittiği an elinizi butondan çekin.
Notex dedi: Selamlar. Kardeşim elime tabletini verdi çözmemi istiyor. Maalesef Android hakkında hiç bilgi sahibi değilim. Tablet böyle donmuş yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Cihazın güç tuşu ile ses kısma tuşuna ekran kapanana kadar basın aynı anda. Ekran gittiği an elinizi butondan çekin.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.561 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #2 Android'in ROM yükleme menüsüne girmişsiniz, güç tuşuna tablet kapanana kadar basılı tutun. Artı 0 Eksi
3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 7 Nisan 2022 #3 Notex dedi: Selamlar. Kardeşim elime tabletini verdi çözmemi istiyor. Maalesef Android hakkında hiç bilgi sahibi değilim. Tablet böyle donmuş yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Cihazın güç tuşu ile ses kısma tuşuna ekran kapanana kadar basın aynı anda. Ekran gittiği an elinizi butondan çekin. Artı 0 Eksi Çözüm
Notex dedi: Selamlar. Kardeşim elime tabletini verdi çözmemi istiyor. Maalesef Android hakkında hiç bilgi sahibi değilim. Tablet böyle donmuş yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Cihazın güç tuşu ile ses kısma tuşuna ekran kapanana kadar basın aynı anda. Ekran gittiği an elinizi butondan çekin.