Tablette şarj yerinde gözükmüyor

EnesAdam

Hectopat
Daha fazla  
Kullandığım tableti bugün açtığımda şarj simgesi vardı ama rakamları yoktu yazılımsal bir sorun mu? Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj seviyesini gösterip gizleyebiliyorsunuz, benim tablette (Samsung) bildirim ayarları->gelişmiş ayarlar->şarj yüzdesini göster altından erişilebiliyor, ayarlardayken şarj yüzdesi olarak ararsanız muhtemelen çıkacaktır.

Kullandığım tableti bugün açtığımda şarj simgesi vardı ama rakamları yoktu yazılımsal bir sorun mu? Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Sorun değil hocam sadece bir ayar. Ayarlar kısmında yukarıdaki arama kutusuna şarj yazarsanız muhtemelen "Pil" yüzdesini göster" kısmı çıkacaktır. Onu aktif etmeniz yeterli.

Şarj seviyesini gösterip gizleyebiliyorsunuz, benim tablette (Samsung) bildirim ayarları->gelişmiş ayarlar->şarj yüzdesini göster altından erişilebiliyor, ayarlardayken şarj yüzdesi olarak ararsanız muhtemelen çıkacaktır.

Verdiğiniz yanıt işime yaradı artık şarj yüzdesi gözüküyor artık teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı