EnesAdam Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #1 Kullandığım tableti bugün açtığımda şarj simgesi vardı ama rakamları yoktu yazılımsal bir sorun mu? Yardım edenlere şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2021
Kullandığım tableti bugün açtığımda şarj simgesi vardı ama rakamları yoktu yazılımsal bir sorun mu? Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
S SKNET Kilopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 180 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #2 Şarj seviyesini gösterip gizleyebiliyorsunuz, benim tablette (Samsung) bildirim ayarları->gelişmiş ayarlar->şarj yüzdesini göster altından erişilebiliyor, ayarlardayken şarj yüzdesi olarak ararsanız muhtemelen çıkacaktır. Artı 0 Eksi
Şarj seviyesini gösterip gizleyebiliyorsunuz, benim tablette (Samsung) bildirim ayarları->gelişmiş ayarlar->şarj yüzdesini göster altından erişilebiliyor, ayarlardayken şarj yüzdesi olarak ararsanız muhtemelen çıkacaktır.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 16 Eylül 2021 #3 EnesAdam dedi: Kullandığım tableti bugün açtığımda şarj simgesi vardı ama rakamları yoktu yazılımsal bir sorun mu? Yardım edenlere şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam sadece bir ayar. Ayarlar kısmında yukarıdaki arama kutusuna şarj yazarsanız muhtemelen "Pil" yüzdesini göster" kısmı çıkacaktır. Onu aktif etmeniz yeterli. Artı 0 Eksi
EnesAdam dedi: Kullandığım tableti bugün açtığımda şarj simgesi vardı ama rakamları yoktu yazılımsal bir sorun mu? Yardım edenlere şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam sadece bir ayar. Ayarlar kısmında yukarıdaki arama kutusuna şarj yazarsanız muhtemelen "Pil" yüzdesini göster" kısmı çıkacaktır. Onu aktif etmeniz yeterli.
KS KS EnesAdam Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #4 SKNET dedi: Şarj seviyesini gösterip gizleyebiliyorsunuz, benim tablette (Samsung) bildirim ayarları->gelişmiş ayarlar->şarj yüzdesini göster altından erişilebiliyor, ayarlardayken şarj yüzdesi olarak ararsanız muhtemelen çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz yanıt işime yaradı artık şarj yüzdesi gözüküyor artık teşekkürler. Artı 0 Eksi
SKNET dedi: Şarj seviyesini gösterip gizleyebiliyorsunuz, benim tablette (Samsung) bildirim ayarları->gelişmiş ayarlar->şarj yüzdesini göster altından erişilebiliyor, ayarlardayken şarj yüzdesi olarak ararsanız muhtemelen çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz yanıt işime yaradı artık şarj yüzdesi gözüküyor artık teşekkürler.