Esat27krl Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #1 Merhaba, arkadaşlarım bilgisayardan Minecraft oynuyor ben de oynamak istiyorum. Tabletim var. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2025
Deonx Picopat Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 102 Çözümler 1 28 Ağustos 2025 #2 Esat27krl dedi: Merhaba, arkadaşlarım bilgisayardan Minecraft oynuyor ben de oynamak istiyorum. Tabletim var. Genişletmek için tıkla... Birkaç şekilde Java oynayabilirsin, ancak tabletten oynamak için en iyi seçenek Bedrock. Arkadaşlarına sunucuya "Geyser" eklentisini eklemelerini söyleyebilirsin.Bu şekilde sen Bedrock'tan onlar Java'dan oynayabilir.
Esat27krl dedi: Merhaba, arkadaşlarım bilgisayardan Minecraft oynuyor ben de oynamak istiyorum. Tabletim var. Genişletmek için tıkla... Birkaç şekilde Java oynayabilirsin, ancak tabletten oynamak için en iyi seçenek Bedrock. Arkadaşlarına sunucuya "Geyser" eklentisini eklemelerini söyleyebilirsin.Bu şekilde sen Bedrock'tan onlar Java'dan oynayabilir.