Temeli öğrenirsin python öyle zor bil değil zaten.Tabletim ve ona bağlayabileceğim mouse klavyem var. Acaba tabletten Python kodlaması yapabilir miyim?
www.online-python.com
Yapabilirsin. Temel düzeyde çalışacaksan The collaborative browser based IDE veya Google Colaboratory gibi yerlerden çalışabilirsin. Ama ileri düzey çalışmak istediğin zaman tabletine Windows 10 veya 11 kurman daha iyi olacaktır.
Evet, kullanabiliyorsun.Aslında var bilgisayarım ama internetim yok. İnternet olmadan Python kullanabiliyor muyum?
Kullanabilirsiniz. Interpreteri kurduktan sonra tercihe göre bir IDE veya editör kurup çalışabilirsiniz. İsterseniz not defterinden bile yazarsınız.Aslında var bilgisayarım ama internetim yok. İnternet olmadan Python kullanabiliyor muyum?
Kullanabilirsiniz. Interpreteri kurduktan sonra tercihe göre bir IDE veya editör kurup çalışabilirsiniz. İsterseniz not defterinden bile yazarsınız.
Yani Python'un kendi sitesinden kaynak kodu çalıştırmak için bir interpreter(yorumlayıcı) indirmelisiniz. Ondan sonra .py uzantılı kaynak kodları bu yorumlayıcı yardımıyla çalıştırabilirsiniz.Biraz daha basit anlatabilir misin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.