Tab S10 FE düşünüyorum ama kalem kullanmak rahat mı, hızlıca yazıp islem yapabilir miyim emin degilim. Ayrıca 128 ve 256 GB arasında 3-4K var, zaten oyun yüklemeyi düşünmüyorum, 128 GB sorun cıkartır mı?
Rahat diyenler var. Pratik yakalarsanız kolay olur diye düşünüyorum.
128 GB Samsung Galaxy A16 kullanıyorum. Bir sürü oyun ve uygulama yüklü hala sadece yarısı doldu. 128 GB bir tablet için yeterli.
Ben de S9 FE vardı. YKS zamanında özellikle geometri çözerken çok rahattım. Kalem kullanırken rahat ama sadece tabletten çözmek de yanlış olur bir süre sonra insan alışıyor çünkü.
Tab S10 FE düşünüyorum ama kalem kullanmak rahat mı, hızlıca yazıp islem yapabilir miyim emin degilim. Ayrıca 128 ve 256 GB arasında 3-4K var, zaten oyun yüklemeyi düşünmüyorum, 128 GB sorun cıkartır mı?
Eğer 4-5 yıl kullanacaksanız 128 GB almanızı önermem, uzun süre kullanacaksanız başka bir cihaz düşünebilirsiniz. Ama bence tablet bir defter gibi olamaz.
Kesinlikle tabletten kendinizi alıştırmayın, bir çok arkadaşım tabletten soru çöze çöze denemelerde salak oldu. YKS senem ve arkadaşlarımın bir çoğu tabletten not almayı bıraktı. Şahsi önerim bence almayın.
S9FE kullanıyorum gayet rahat bir kullanımı var hatta geometri sorularında kalem kagıtla çözmekten daha rahat oluyor. Aynı zamanda not alırken de büyük bir kolaylık bence tablet kullanmak.
Çözeceğiniz derse bağlı. Ben şahsen fasikül alana kadar problemlerin pratiklerini tablet ile yaptım unutmamak için. Geometriyi tabletten çözüyorum. Ayy matematiği tabletten çözüyorum.
Sadece kalem kullanmak diye düşünmeyin. Size ciddi bir vakit de kazandırıyor. Yanlış yaptığınızda geri tuşuna basıyorsunuz silgiden çok daha hızlı ve temiz hallediyor. Çantada ağırlık yapmıyor. Tarih coğrafya gibi dersleri bilmem ama sayısal derslerin bir çoğunda iş yapıyor. Sözelde biraz daha kitap alma taraftarıyım.