Tabletten Type-C kablo ve HDMI ile televizyona görüntü nasıl aktarılır?

acheron1616

Hectopat
Huawei MatePad 11.5tablet var. Typ-C girişi mevcut. Tabletten görüntüyü projeksiyona ya da TV'ye kablo ile aktaramıyorum. Elimde typ-C - HDMI (dişi) girişli dönüştürücü var. TV'den ya da projeksiyondan gelen HDMI kablosunu bu dönüştürücü ile tablete bağladığımda hiçbir sonuç alamadım. TV'ye kablosuz olarak görüntü aktarabiliyorum ama projeksiyon eski tip olduğu için kablosuz seçeneği mevcut değil. Mecburen kablo ile aktarım sağlamam lazım. Televizyona da kablo ile aktarsam gecikme açısından daha işime gelecek. Bunun bir yolu var mıdır? 2 adet dönüştürücü denedim ikisi de olmadı. Eğer bunlar işe yaramayacaksa neden satılıyor bu dönüştürücüler? Yardımlarınızı bekliyorum.

Maalesef kablo ile görüntü aktaramazsın USB 2.0 olduğundan dolayı fakat Wi-Fi ile falan aktarabilirsin.

Bazı videolar gördüm bi şekilde artık ne kullanıyorlarsa kablo ile bağlantı yapıyolardı. O yüzden araştırmaya başladım bende

Bazı videolar gördüm bi şekilde artık ne kullanıyorlarsa kablo ile bağlantı yapıyolardı. O yüzden araştırmaya başladım bende
Onun adı screeb capture card.
Yani sadece basit kablo değil.
Genelde dark marka oluyor.
Tablet,mini PC den görüntü aktarıyor.
HDMI ile büyük tv ye.

Onun adı screeb capture card.
Yani sadece basit kablo değil.
Genelde dark marka oluyor.
Tablet,mini PC den görüntü aktarıyor.
HDMI ile büyük tv ye.
Anladım hocam. Baktım şimdi de hdmi giriş ve usb girişleri var sanırım bu cihazların. Ama benim tablet typ-c olduğu için olmayacak gibi bu kart. Usb-typ-c dönüştürücü ile bağlasam bu karta olur mu sence?

Cihazınızda bulunması gereken bir özellik aslında, Ayarlara girip arama kutucuğuna projeksiyon ya da ekran yansıtma yazarsanız erişebilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…