OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.671 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 27 Haziran 2024 #1 Merhaba. Şunun gibi bir tablo oluşturmak istiyorum da. Ama tarih 1 Temmuz 2024'ten 15 Haziran 2025'e kadar olması gerekiyor. Teker teker yazarsam akşama kadar sürer. Ne yapmalıyım?
Merhaba. Şunun gibi bir tablo oluşturmak istiyorum da. Ama tarih 1 Temmuz 2024'ten 15 Haziran 2025'e kadar olması gerekiyor. Teker teker yazarsam akşama kadar sürer. Ne yapmalıyım?
Çözüm armas 27 Haziran 2024 1 Temmuz ve 2 Temmuz diye yazdıktan sonra iki hücreyi seçip sağ alttan tutup çekince otomatik doldurur, yapay zekaya falan ihtiyaç yok.
1 Temmuz ve 2 Temmuz diye yazdıktan sonra iki hücreyi seçip sağ alttan tutup çekince otomatik doldurur, yapay zekaya falan ihtiyaç yok.
Sedus Megapat Katılım 17 Temmuz 2015 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #2 Bir yapay zeka vardı bunu atıyordun otomatik dolduruyordu alakalı konuları Artı 0 Eksi
KS KS OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.671 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 27 Haziran 2024 #3 Sedus dedi: Bir yapay zeka vardı bunu atıyordun otomatik dolduruyordu alakalı konuları Genişletmek için tıkla... Bulamadım onu hocam valla. Acilde lazım. Dershane istedi. Artı 0 Eksi
Sedus dedi: Bir yapay zeka vardı bunu atıyordun otomatik dolduruyordu alakalı konuları Genişletmek için tıkla... Bulamadım onu hocam valla. Acilde lazım. Dershane istedi.
Sedus Megapat Katılım 17 Temmuz 2015 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #4 OnePC dedi: Bulamadım onu hocam valla. Acilde lazım. Dershane istedi. Genişletmek için tıkla... Umarım çözümünü bulursun kardeşim. Artı 0 Eksi
OnePC dedi: Bulamadım onu hocam valla. Acilde lazım. Dershane istedi. Genişletmek için tıkla... Umarım çözümünü bulursun kardeşim.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 27 Haziran 2024 #5 1 Temmuz ve 2 Temmuz diye yazdıktan sonra iki hücreyi seçip sağ alttan tutup çekince otomatik doldurur, yapay zekaya falan ihtiyaç yok. Artı 0 Eksi Çözüm
1 Temmuz ve 2 Temmuz diye yazdıktan sonra iki hücreyi seçip sağ alttan tutup çekince otomatik doldurur, yapay zekaya falan ihtiyaç yok.
KS KS OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.671 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 27 Haziran 2024 #6 armas dedi: 1 Temmuz ve 2 Temmuz diye yazdıktan sonra iki hücreyi seçip sağ alttan tutup çekince otomatik doldurur, yapay zekaya falan ihtiyaç yok. Eki Görüntüle 2234252 Genişletmek için tıkla... Word’de de olur mu bu? Artı 0 Eksi
armas dedi: 1 Temmuz ve 2 Temmuz diye yazdıktan sonra iki hücreyi seçip sağ alttan tutup çekince otomatik doldurur, yapay zekaya falan ihtiyaç yok. Eki Görüntüle 2234252 Genişletmek için tıkla... Word’de de olur mu bu?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 27 Haziran 2024 #7 OnePC dedi: Word’de de olur mu bu? Genişletmek için tıkla... Excel'de yapıp Word'e yapıştırabilirsin. Word'de yapılıyorsa hatırlamıyorum şu an. Artı 0 Eksi
OnePC dedi: Word’de de olur mu bu? Genişletmek için tıkla... Excel'de yapıp Word'e yapıştırabilirsin. Word'de yapılıyorsa hatırlamıyorum şu an.
KS KS OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.671 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 27 Haziran 2024 #8 armas dedi: Excel'de yapıp Word'e yapıştırabilirsin. Word'de yapılıyorsa hatırlamıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi
armas dedi: Excel'de yapıp Word'e yapıştırabilirsin. Word'de yapılıyorsa hatırlamıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.