TeknoManyak2462 Yoctopat Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #1 GOM Player ile alakalı herhalde ama kaynakların hepsi Korece, virüslü müdür? Bana Gom'un mining yapabileceği aklıma geldi, eğer virüslü ise ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-08-07 155459.png 145,8 KB · Görüntüleme: 58
GOM Player ile alakalı herhalde ama kaynakların hepsi Korece, virüslü müdür? Bana Gom'un mining yapabileceği aklıma geldi, eğer virüslü ise ne yapmalıyım?
eyuptekce Picopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #2 VirusTotal'de taratip linkini atar mısın?
TeknoManyak2462 Yoctopat Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #3 eyuptekce dedi: VirusTotal'de taratip linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
eyuptekce dedi: VirusTotal'de taratip linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
eyuptekce Picopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #4 TeknoManyak2462 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Yok ya mining olsa çok bellekte yer kaplar işlemciyi yerdi. Bir sorun yok görünüyor. İnternettende baktım GOM Player'in.
TeknoManyak2462 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Yok ya mining olsa çok bellekte yer kaplar işlemciyi yerdi. Bir sorun yok görünüyor. İnternettende baktım GOM Player'in.
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.171 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 24 Eylül 2025 #5 @TeknoManyak2462 bulabildin mi, bende de var. PC her açılışta altta tabmanager saniyelik açılıp kapanıyor.
@TeknoManyak2462 bulabildin mi, bende de var. PC her açılışta altta tabmanager saniyelik açılıp kapanıyor.
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.556 Çözümler 5 24 Eylül 2025 #6 Bende Obfsucar çözücü var. Dosyayı tria.ge veya filescan.io'ya yüklerseniz bakabilirim indirip. eyuptekce dedi: Yok ya mining olsa çok bellekte yer kaplar işlemciyi yerdi. Bir sorun yok görünüyor. İnternettende baktım GOM Player'in. Genişletmek için tıkla... Miner illa çok bellek yediğini göstermek zorunda değil. Kendini gizleyebilir. Son düzenleme: 24 Eylül 2025
Bende Obfsucar çözücü var. Dosyayı tria.ge veya filescan.io'ya yüklerseniz bakabilirim indirip. eyuptekce dedi: Yok ya mining olsa çok bellekte yer kaplar işlemciyi yerdi. Bir sorun yok görünüyor. İnternettende baktım GOM Player'in. Genişletmek için tıkla... Miner illa çok bellek yediğini göstermek zorunda değil. Kendini gizleyebilir.
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.171 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 25 Eylül 2025 #7 Turkıye anlasması dedi: Bende Obfsucar çözücü var. Dosyayı tria.ge veya filescan.io'ya yüklerseniz bakabilirim indirip. Genişletmek için tıkla... Buyur hocam, umarım doğru yapabilmişimdir. Filescan.IO - Next-Gen Malware Analysis Platform
Turkıye anlasması dedi: Bende Obfsucar çözücü var. Dosyayı tria.ge veya filescan.io'ya yüklerseniz bakabilirim indirip. Genişletmek için tıkla... Buyur hocam, umarım doğru yapabilmişimdir. Filescan.IO - Next-Gen Malware Analysis Platform
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.556 Çözümler 5 27 Eylül 2025 #8 XanthiN dedi: Buyur hocam, umarım doğru yapabilmişimdir. Filescan.IO - Next-Gen Malware Analysis Platform Genişletmek için tıkla... Kaynak kodu elimde technopat-ve-diger-virusler/technopat/unpacked_tabmanager.exe at main · hidradragonvir012/technopat-ve-diger-virusler VirusTotal bakacağım birazdan
XanthiN dedi: Buyur hocam, umarım doğru yapabilmişimdir. Filescan.IO - Next-Gen Malware Analysis Platform Genişletmek için tıkla... Kaynak kodu elimde technopat-ve-diger-virusler/technopat/unpacked_tabmanager.exe at main · hidradragonvir012/technopat-ve-diger-virusler VirusTotal bakacağım birazdan
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.171 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 29 Eylül 2025 #9 Turkıye anlasması dedi: Kaynak kodu elimde technopat-ve-diger-virusler/technopat/unpacked_tabmanager.exe at main · hidradragonvir012/technopat-ve-diger-virusler VirusTotal bakacağım birazdan. Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz hocam.
Turkıye anlasması dedi: Kaynak kodu elimde technopat-ve-diger-virusler/technopat/unpacked_tabmanager.exe at main · hidradragonvir012/technopat-ve-diger-virusler VirusTotal bakacağım birazdan. Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz hocam.
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.556 Çözümler 5 30 Eylül 2025 #10 XanthiN dedi: Bekliyoruz hocam. Genişletmek için tıkla... Şüpheli bir şey görmedim ben şahsen başkaları da bakabilir kaynak koduna. GitHub - HydraDragonAntivirus/ReversedMalwaresIn2025: I only share complex ones right now (Not all ones I also extracted npm etc.) (for me it's very very easy)
XanthiN dedi: Bekliyoruz hocam. Genişletmek için tıkla... Şüpheli bir şey görmedim ben şahsen başkaları da bakabilir kaynak koduna. GitHub - HydraDragonAntivirus/ReversedMalwaresIn2025: I only share complex ones right now (Not all ones I also extracted npm etc.) (for me it's very very easy)