XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.193 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 30 Eylül 2025 #11 Turkıye anlasması dedi: Şüpheli bir şey görmedim ben şahsen başkaları da bakabilir kaynak koduna. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler uğraşınız için. Ne acaba bu çok ilginç, bir bilgi de bulamadık.
Turkıye anlasması dedi: Şüpheli bir şey görmedim ben şahsen başkaları da bakabilir kaynak koduna. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler uğraşınız için. Ne acaba bu çok ilginç, bir bilgi de bulamadık.
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.558 Çözümler 5 3 Ekim 2025 #12 XanthiN dedi: Teşekkürler uğraşınız için. Ne acaba bu çok ilginç, bir bilgi de bulamadık. Genişletmek için tıkla... Kaynak kodu gözüküyor çok bariz şekilde, istersen bakabilirsin.
XanthiN dedi: Teşekkürler uğraşınız için. Ne acaba bu çok ilginç, bir bilgi de bulamadık. Genişletmek için tıkla... Kaynak kodu gözüküyor çok bariz şekilde, istersen bakabilirsin.