Taciz ediliyorum

Sana net tavsiyem şu kadını bir kafeye çağır kafeyi uzaktan çaktırmadan izle gelenin kim olduğunu görürsün

Rastgele biri işte. Bana da yazıyolar böyle, engelle geç.

Ya ateşini al ya engelle geç burada konu açacak kadar büyük bir olay değil ki...

İlgi manyağı olarak yorumladım babana bile açman gereksiz yani. Engelle geç bunlar normal veya aklı başında birinin size yazacağı mesajlar değil uğraşma. Ölüm tehditi vs olursa babana açarsın tanımadığın birisi yazıyor diye bu kadar uzatmak saçma değil mi?

Bence bu tarz durumlarda küfür etmemeye çalış. Herhangi bir şikayet durumunda oda hakaret ettiğin için senden şikayetçi olabilir. Genel olarak sosyal medya platformlarında küfür etmemeye özen göster. İnsanlar bunun başlarına ne açabileceklerinden bir haberdarlar.

Şikayet edin hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncesinde yazın şikayet edeceğim diye, arkadaşınızsa falan öğrenirsiniz.

Hiç bulaşmayın eskiden de benimle aynı yaşıt bir hatun böyle bela olmuştu, affedersin bakımsız kilolu da bir şey gider feminen bir erkekle yiyişirim daha iyi. Hatun dediğin az güzel olacak, gözüne falan hitap edecek. Şu kadının mesajlarına bakıyorum zaten kesin börek yiyip oturan tosunun tekidir, yazı bile yazamıyor.

Kadın var, kadın var kardeşim az seçici olun. Ama benim kuzen tam mezarcıdır, huzurevindekiler bile yanıyorum dese itfaiye aracıyla gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…