Taciz iftirası yemek

Dünya üzerindeki üç milyar kadın toplanıp da sana grup kazığı atmadıysa genelleme yapmak mantıksız. Erkeğin de kadının da namussuzu vardır, bir kişinin eylemi bütün cinsiyete yansıtılamaz.

Otobüste değil hocam. Siliyordum sonra bunlar hocaya şikayet etmişler yarısı kaldı sonra onları sildim. Hoca da inanmaz diye gözünün önünde sildim. Çıktığım zamanlarda fotoğraf atıyorum.

Ya hocam ne yapayım onlar da fotoğrafta çıkmış, normalde yüzlerine bile bakmam. Fakat kötü bir amacımın olduğunu bilip bilmedikleri halde tacizci diye iftira atmaları saçma.

Sizce hocaya mesaj atayım mı hocam rehberlik dersini beklemeden?

Her gün babama fotoğraf atıyorum demişsin onları gösterirsin kapanır mesele çok takılacak bir şey yok bence.

Bunları WhatsApp'tan atıp göstereyim mi hocaya?
Öncedende babana karşı attığın resimler varsa geldiğine dair onların hepsini ekran kaydı al hocaya at hocada gerekeni yapıp savunur seni.

Öncedende babana karşı attığın resimler varsa geldiğine dair onların hepsini ekran kaydı al hocaya at hocada gerekeni yapıp savunur seni.
Var hocam hatta otobüsten çektiğim bir sürü fotoğrafım var. Şunu yazmayı düşünüyorum " "Öncelikle anlayışınız için teşekkür ederim. Durumu açıklığa kavuşturmak adına tekrar söylüyorum, fotoğrafı amacım yalnızca ailenin bana güvenmesi ve merak etmemesiydi. Ancak, maalesef bu durum yanlış anlaşılmaya sebep oldu, Bu durumu daha fazla büyütmek ve hem kendimi hem de çevremdekileri üzmek istemiyorum. Beni anlayışla karşıladığınız için tekrardan teşekkür ederim" Deyip fotoğrafları attıktan sonra "Gördüğünüz gibi babama dair önceden resimler atıyordum" Sizce yazayım mı?

Resimleri öyle direk atma sohbet ekranında babana gönderdiğin şekilde at. Onun dışında metin gayet iyi zaten şuanda yapacağın sertlik suçu tam tersi sana yiter başta yapman gerekiyordu onu.Bunu göndermen sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…