Ailemin izni gerekiyor ve ailemde bu konuda izin vermiyor. Dedikleri şey şu zaten kızın ailesinin durumu kötüye gidiyor deprem bölgesinden geldikleri için şirketleri vs. batmış. Kızda pişman olduğu için ailem sadece ailesine söyledi başka ek bir şey yok.
Burası Türkiye. Taciz tecavüz olayları az yaşanır, haberlerde çarpıtıp fazla yaşandığını düşündürtür feministler, ben inanmıyorum sık yaşandığına. Kanarya mahallesi'nde bile yaşanmıyor. Hatta erkekler daha çok şiddet görüyor. Hukuken daha aşağıdayız maalesef.
İl değiştirip bağcılardan sıkıntı bir yerde de oturmak var değil mi
Neyse pintilik yapıp bölgeyi söylememiştim de Ankara Örnek mahallesinde oturuyorum okul ise çinçin de
@Rokudaime hocam geçmiş olsun Allah düşmanımın başına getirmesin. Buna inan kişilere arkadaş demeniz bile kabahat umarım yeniden güzel bir sayfa açarsınız.
@Rokudaime hocam geçmiş olsun Allah düşmanımın başına getirmesin. Buna inan kişilere arkadaş demeniz bile kabahat umarım yeniden güzel bir sayfa açarsınız.
İl değiştirip bağcılardan sıkıntı bir yerde de oturmak var değil mi
Neyse pintilik yapıp bölgeyi söylememiştim de Ankara Örnek mahallesinde oturuyorum okul ise çinçin de