Taciz ile suçlandım

Onla
Onların şirketi battıysa sizin de hayatınız battı. İlginç.

Kanarya mahallesinden 2 yıl önce buraya taşındık keşke taşınmasaymışız diyorum bu son olaydan sonra. Belki de böyle bir insanla karşılaşmayacaktım.

Onunla.

Onların şirketi battıysa sizin de hayatınız battı. İlginç.

Lisede zaten arkadaş ortamı değişecek diyorlar ama aynı ortam olduğunu anlatamıyorum sanırım. Okuldan kime sorsam abisi ablası orada.

Kardeşim kızı niye reddediyorsun? Ayağına gelen fırsatı tepmişsin.
Üstelik böyle şeyleri kabul ettikten sonra da yapsaydı? Ya daha ileri gitseydi? Bunu yapandan o da beklenir.

Ben Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşıyorum kanaryanın yürüme mesafesi 30 saniye.Artık Kanarya düzelmişse sadece Bağcılar'da yaşanır bu olaylar.

Ben cumhuriyet mahallesi'nde yaşıyorum kanaryanın yürüme mesafesi 30 saniye. Artık kanarya düzelmişse sadece bağcılar'da yaşanır bu olaylar.

İl değiştirip bağcılardan sıkıntı bir yerde de oturmak var değil mi
Neyse pintilik yapıp bölgeyi söylememiştim de Ankara Örnek mahallesinde oturuyorum okul ise çinçin de

@Rokudaime hocam geçmiş olsun Allah düşmanımın başına getirmesin. Buna inan kişilere arkadaş demeniz bile kabahat umarım yeniden güzel bir sayfa açarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…