Taciz ile suçlandım

Yani bu yaşta mı hocam?

Olay geçmişte kaldığı için dediğim şey üzerinden tartışmak çok saçma. Ek olarak kendini neden küçük görüyorsun ki anlayamıyorum açıkçası. Yok o yaştayım yok şu yaştayım hocam daha erken şu bu, zaten siz benim dediklerimi çok farklı yerlere çektiniz.

Yani bu yaşta mı hocam?

Hocam takmayın kafanıza olay geçip gitmiş bence şu an, ana sorun arkadaşlar ama yazın sanaldan idare edin lisede kendinize glre birini bulursunuz.

Doğru ama öyle demek istememiştir.

Umarım.

Forumda o kadar çok o tarz insan var ki ayırt etmek çok zor. Pardon hocam biz yanlış anlamışız.

Yani bu yaşta mı hocam?

Forumda 9 yaşında olan biri vardı eskiden.

Sen zaten kanıtlamışsın suçsuz olduğunu. Kafana takma. Senden soğuduğunu düşündüğün kişiler ile de iletişimi kes.

Güzel kardeşim, ben aynısını yaşadım. Gel beni dinle. Buradaki abilerinin de dediği gibi direkt boş ver. Eğer sen susarsan herkes susar, olay unutulur kimsenin umurunda da olmaz. Zaten okullar değişip dağılacaksınız, tanıdığın az insan bir araya da gelse kimsenin zerre umurunda olmaz. Zaten azıcık yaşlar da ilerleyip olgunluk kazanılmaya başlanınca kendilerinden utanırlar.

Biliyorum ki canını sıkmıştır arkadaş sayısının azalması, ama öğrenmen de güzel olmuş kim sana ne kadar arkadaş. Normalde gerçek arkadaş dediğin, tüm dünya sana iftira etse de zerre tereddüte düşüp inanmazdı. Yani boş insanlar için de canını sıkma.

İlkokul 1. Sınıf biri saçımı çekti, silgimi çaldı gibisinden basit bir hadise, kimsenin umurumda olmayacak ilerleyen zamanda. Senin de oturup düşünmene gerek yok, hiç canını sıkma. Kendine iyi bak.

Aynen öyle kızın ne kadar karaktersiz olduğunu bilmelerine rağmen hala onla takılıyorlarsa kendileri de eşit derecede karaktersizmiş demek ki. Bana arkadaşlarını göster sana kim olduğunu anlatayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…