Taciz ile suçlandım

Merhaba öncelikle böyle bir olayla karşılaştıysanız kesinlikle yargıtaya kadar gitmelisiniz çünkü bu eğitilmez güvenilmez kızı anca bir mahkeme gözünü korkutur en azından diyorum gözünü korkut dersini alsın sonra uzlaşır işi bitirirsiniz tecrübemden ötürü böyle diyorum çünkü böyle insanları adam etmek için böyle bir yöntem şart denedi onaylandı bu arada liseye mi gidiyorsun ?

Ne iyi fırsat işte asıl arkadaşlarını öğrenmiş oldun buna inanan gerçek arkadaş değildir takma boşver

Hocam arkadasin dedigine kesinlikle katiliyorum, bir benzerini ben de yasadim, o zaman daha birkac aylik tanistigim ama cok yakin oldugum bir arkadasim vardi hemen yanimda durdu beni savundu. Hicbir zaman suphe duydugunu hissetmedim hatta bana yansitmadan karsiyi bile susturmus ama tabiki sizdeki gibi onceden yayildi muhtemelen siniftaki bazi kolpalar tuhaf tavirlara girdi felan. Suan o arkadasimla cok yakiniz mesela. Yani ona inananlar zaten kayip degilmis hocam kendinizden eminseniz dik durun hicbiriyle de muhabbete girmeye calismayin yok gibi gorun. Davranislarinizla da hakli oldugunuzu belli edin. Insanlar tuhaf kendi pisliklerine bakmadan temiz insanlari kirletmeye calisiyorlar

Senin yaşadığın bu durumun aynısını ben de yaşadım. Sadece bir arkadaşım kızın önünde duruyordu, o arkadaşıma da bir soru gösterecektim. Kız beni sevmiyordu zaten. Kıza çekilir misin arkadaşıma yetişmem lazım dedim nazikçe. Birkaç gün sonra sınıf öğretmenlerim, müdürler falan benim o kızı taciz ettiğimi falan söylediler. Kamera kayıtları veya bunun gerçekliğini doğrulayan bir belge yoktu ama müdür yardımcıları 'erkek' olduğum için bana bağırmaktan hiç çekinmiyorlardı. Araya ailemi kattım ve onlar polis tanıdıklarını bile kattılar, masumiyetimi ispatladım. Kız hala okuldan da atılmadı bir şey de olmadı. Ben sinirimden ve mental çöküntüden okul izniyle 40 gün kadar okula gitmedim. Okul değiştirmeyi falan da düşündüm ama o da olmadı. Seneye inşallah olacak. Sana tavsiyem o arkadaşlarını hayatından sil. Yargısız infaz yapan ve seni dinlemeyen insanlardan zaten arkadaş olmaz. Salla geç. Onları çok göremeyeceğin bir lise seçmeye bak derim ben.

Ne iyi fırsat işte asıl arkadaşlarını öğrenmiş oldun buna inanan gerçek arkadaş değildir takma boşver
Takma demesi kolay, ama yaşayan varsa biliyordur kolay unutulmadığını.

Keske kizi reddetmeseymissin tacizden daha kotusunu mesru yoldan yapardin, zaten suc ustine kalacakmis. Memleketine donuyor zaten gormezdin karneden sonra.
Hocam iyi misiniz..? Çocuk ya 15 ya 16 yaşlarında. Ayrıca sevmediği insanla birlikte olmak zorunda da değil. Meşru yoldan yapmak ne demek ya? Bu yaşta yapılan kötü aktivitelerin hepsi suçtur. 18'i geçmesi lazım ikisinin de.

Bildiğim kadarıyla ikisinin de rızası varsa 15 yaş üstü yapabiliyor ama bunuın yanlış bir şey olduğunu tabi ki değiştirmiyor.

Kızın elinde tacize dair hiçbir kanıt yoksa hiçbir şey yapamaz korkmayın.

Hiç öyle sanma iki tarafın elinde de kanıt yoksa hep kız tarafı haklı bulunur. Erkeğin yapabileceği bir şey olmaz.

Seni gerçekten tanısalardı, arkadaş olarak senin hakkında böyle birşey düşünebilirler miydi?
Tamam, olabilir; öngörülemeyen olaylar sonuçta, nasıl güvenebilirsin?
Sonunda kanıtladın ama onlar yıllık arkadaşını unuttular artık. Eskiyi düşünmüyorlar, doğru olanı düşünmüyorlar, hiçbir şey düşünmüyorlar.
Ortaokullusun, bu olayın böyle ortamlarda olması acınası birşey, o ayrı bir konu...
Liseye geçip yeni kişilerle tanışırsın artık...

kızın tekrar memleketine dönmesine 10 gün kala
Geri döner mi?

Hiç öyle sanma iki tarafın elinde de kanıt yoksa hep kız tarafı haklı bulunur. Erkeğin yapabileceği bir şey olmaz.
Böyle bir şey yok, kanıt olmaması halinde hiçbir işlem yapılamaz. Yapılırsa müdürleri, öğretmenleri ve kızı mahkemeye de verme hakkı var.

Bana yapılsa sakin karşılamam.

Dostum sana şu kadarını söylüyorum o kızın farklı amaçları vardı seven insan bunu yapmaz zaten ve hani bunu savcılığa kadar taşıyabilirsin biliyorum sende olaylar uzamasın istiyorsun fakat kendini kanıtlamışsın ve kimseye bir açıklama gereğin yok daha herkes istediğine inanabilir senin vicdanın rahat kadınlar böyledir işte sana bayağı kim gütmüş kıza az kudur desen yeterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…