Ne iyi fırsat işte asıl arkadaşlarını öğrenmiş oldun buna inanan gerçek arkadaş değildir takma boşverMerhaba, olan büyük depremden sonra sınıfımıza bir kız gelmişti. Öğretmenlerimiz onunla konuşmamızı rica etmişti, sonrasında o kızın gayet eğlenceli biri olduğunu fark ettim. Ortalama 1 ay boyunca konuştum, sonrasında kız benden hoşlandığını söyledi ve kibarca bu durumu reddettim. Daha sonra da konuşmak istese de konuşmadım. Fakat kızın tekrar memleketine dönmesine 10 gün kala yani karne gününden sonra kız herkese benim onu taciz ettiğimi söylemiş, bunu defalarca reddetmeme rağmen kimse bana inanmadı. Sonrasında yakın bir arkadaşım sayesinde bunu kanıtlayabildim. Kızın söylediği gün o çocukla olduğuma dair, WhatsApp konuşmaları ve fotoğraflar vs. Bunu kanıtladım. İnsanlar bana inandı fakat kız hala buna devam etti ve bu durumu kabul etmedi. Arkadaşlarıma sorduğumda bana inandıklarını söylediler fakat tüm arkadaşlarım benden soğumuş durumda, benden soğumayan birkaç arkadaşıma bu durumu sorduğumda onların benden çoktan soğumuş olduğunu söylediler. Eskiden kız hiçbir ortama çağırılmazdı çoğu gezimizi ise ben düzenlerdim fakat bunu 20 kişilik arkadaş grubunda gelmesi için herkesi etiketleyip beni etiketlemediklerin de fark ettim. Bu durumla nasıl başa çıkacağım bunun iftira olduğu kanıtlandı fakat hala insanlar benden soğumuş durumda zaten karne gününe ne kalmış diyecek olabilirsiniz fakat bölge biraz küçük ve herkesin gideceği okul başarısına göre bağlı bölgede çok fazla iyi lise yok gidilebilecek maksimum 2 3 lise var ve sınıfın başarı ortalamaları çok yüksek büyük ihtimalle onlarla tekrar karşılacağım. Bu konuyu nasıl aşacağım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam arkadasin dedigine kesinlikle katiliyorum, bir benzerini ben de yasadim, o zaman daha birkac aylik tanistigim ama cok yakin oldugum bir arkadasim vardi hemen yanimda durdu beni savundu. Hicbir zaman suphe duydugunu hissetmedim hatta bana yansitmadan karsiyi bile susturmus ama tabiki sizdeki gibi onceden yayildi muhtemelen siniftaki bazi kolpalar tuhaf tavirlara girdi felan. Suan o arkadasimla cok yakiniz mesela. Yani ona inananlar zaten kayip degilmis hocam kendinizden eminseniz dik durun hicbiriyle de muhabbete girmeye calismayin yok gibi gorun. Davranislarinizla da hakli oldugunuzu belli edin. Insanlar tuhaf kendi pisliklerine bakmadan temiz insanlari kirletmeye calisiyorlarBiliyorum ki canını sıkmıştır arkadaş sayısının azalması, ama öğrenmen de güzel olmuş kim sana ne kadar arkadaş. Normalde gerçek arkadaş dediğin, tüm dünya sana iftira etse de zerre tereddüte düşüp inanmazdı. Yani boş insanlar için de canını sıkma.
Senin yaşadığın bu durumun aynısını ben de yaşadım. Sadece bir arkadaşım kızın önünde duruyordu, o arkadaşıma da bir soru gösterecektim. Kız beni sevmiyordu zaten. Kıza çekilir misin arkadaşıma yetişmem lazım dedim nazikçe. Birkaç gün sonra sınıf öğretmenlerim, müdürler falan benim o kızı taciz ettiğimi falan söylediler. Kamera kayıtları veya bunun gerçekliğini doğrulayan bir belge yoktu ama müdür yardımcıları 'erkek' olduğum için bana bağırmaktan hiç çekinmiyorlardı. Araya ailemi kattım ve onlar polis tanıdıklarını bile kattılar, masumiyetimi ispatladım. Kız hala okuldan da atılmadı bir şey de olmadı. Ben sinirimden ve mental çöküntüden okul izniyle 40 gün kadar okula gitmedim. Okul değiştirmeyi falan da düşündüm ama o da olmadı. Seneye inşallah olacak. Sana tavsiyem o arkadaşlarını hayatından sil. Yargısız infaz yapan ve seni dinlemeyen insanlardan zaten arkadaş olmaz. Salla geç. Onları çok göremeyeceğin bir lise seçmeye bak derim ben.Merhaba, olan büyük depremden sonra sınıfımıza bir kız gelmişti. Öğretmenlerimiz onunla konuşmamızı rica etmişti, sonrasında o kızın gayet eğlenceli biri olduğunu fark ettim. Ortalama 1 ay boyunca konuştum, sonrasında kız benden hoşlandığını söyledi ve kibarca bu durumu reddettim. Daha sonra da konuşmak istese de konuşmadım. Fakat kızın tekrar memleketine dönmesine 10 gün kala yani karne gününden sonra kız herkese benim onu taciz ettiğimi söylemiş, bunu defalarca reddetmeme rağmen kimse bana inanmadı. Sonrasında yakın bir arkadaşım sayesinde bunu kanıtlayabildim. Kızın söylediği gün o çocukla olduğuma dair, WhatsApp konuşmaları ve fotoğraflar vs. Bunu kanıtladım. İnsanlar bana inandı fakat kız hala buna devam etti ve bu durumu kabul etmedi. Arkadaşlarıma sorduğumda bana inandıklarını söylediler fakat tüm arkadaşlarım benden soğumuş durumda, benden soğumayan birkaç arkadaşıma bu durumu sorduğumda onların benden çoktan soğumuş olduğunu söylediler. Eskiden kız hiçbir ortama çağırılmazdı çoğu gezimizi ise ben düzenlerdim fakat bunu 20 kişilik arkadaş grubunda gelmesi için herkesi etiketleyip beni etiketlemediklerin de fark ettim. Bu durumla nasıl başa çıkacağım bunun iftira olduğu kanıtlandı fakat hala insanlar benden soğumuş durumda zaten karne gününe ne kalmış diyecek olabilirsiniz fakat bölge biraz küçük ve herkesin gideceği okul başarısına göre bağlı bölgede çok fazla iyi lise yok gidilebilecek maksimum 2 3 lise var ve sınıfın başarı ortalamaları çok yüksek büyük ihtimalle onlarla tekrar karşılacağım. Bu konuyu nasıl aşacağım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Takma demesi kolay, ama yaşayan varsa biliyordur kolay unutulmadığını.Ne iyi fırsat işte asıl arkadaşlarını öğrenmiş oldun buna inanan gerçek arkadaş değildir takma boşver
Hocam iyi misiniz..? Çocuk ya 15 ya 16 yaşlarında. Ayrıca sevmediği insanla birlikte olmak zorunda da değil. Meşru yoldan yapmak ne demek ya? Bu yaşta yapılan kötü aktivitelerin hepsi suçtur. 18'i geçmesi lazım ikisinin de.Keske kizi reddetmeseymissin tacizden daha kotusunu mesru yoldan yapardin, zaten suc ustine kalacakmis. Memleketine donuyor zaten gormezdin karneden sonra.
Bildiğim kadarıyla ikisinin de rızası varsa 15 yaş üstü yapabiliyor ama bunuın yanlış bir şey olduğunu tabi ki değiştirmiyor.Senin yaşadığın bu durumun aynısını ben de yaşadım. Sadece bir arkadaşım kızın önünde duruyordu, o arkadaşıma da bir soru gösterecektim. Kız beni sevmiyordu zaten. Kıza çekilir misin arkadaşıma yetişmem lazım dedim nazikçe. Birkaç gün sonra sınıf öğretmenlerim, müdürler falan benim o kızı taciz ettiğimi falan söylediler. Kamera kayıtları veya bunun gerçekliğini doğrulayan bir belge yoktu ama müdür yardımcıları 'erkek' olduğum için bana bağırmaktan hiç çekinmiyorlardı. Araya ailemi kattım ve onlar polis tanıdıklarını bile kattılar, masumiyetimi ispatladım. Kız hala okuldan da atılmadı bir şey de olmadı. Ben sinirimden ve mental çöküntüden okul izniyle 40 gün kadar okula gitmedim. Okul değiştirmeyi falan da düşündüm ama o da olmadı. Seneye inşallah olacak. Sana tavsiyem o arkadaşlarını hayatından sil. Yargısız infaz yapan ve seni dinlemeyen insanlardan zaten arkadaş olmaz. Salla geç. Onları çok göremeyeceğin bir lise seçmeye bak derim ben.
Takma demesi kolay, ama yaşayan varsa biliyordur kolay unutulmadığını.
Hocam iyi misiniz..? Çocuk ya 15 ya 16 yaşlarında. Ayrıca sevmediği insanla birlikte olmak zorunda da değil. Meşru yoldan yapmak ne demek ya? Bu yaşta yapılan kötü aktivitelerin hepsi suçtur. 18'i geçmesi lazım ikisinin de.
Kızın elinde tacize dair hiçbir kanıt yoksa hiçbir şey yapamaz korkmayın.
Geri döner mi?kızın tekrar memleketine dönmesine 10 gün kala
Böyle bir şey yok, kanıt olmaması halinde hiçbir işlem yapılamaz. Yapılırsa müdürleri, öğretmenleri ve kızı mahkemeye de verme hakkı var.Hiç öyle sanma iki tarafın elinde de kanıt yoksa hep kız tarafı haklı bulunur. Erkeğin yapabileceği bir şey olmaz.
Merhaba, olan büyük depremden sonra sınıfımıza bir kız gelmişti. Öğretmenlerimiz onunla konuşmamızı rica etmişti, sonrasında o kızın gayet eğlenceli biri olduğunu fark ettim. Ortalama 1 ay boyunca konuştum, sonrasında kız benden hoşlandığını söyledi ve kibarca bu durumu reddettim. Daha sonra da konuşmak istese de konuşmadım. Fakat kızın tekrar memleketine dönmesine 10 gün kala yani karne gününden sonra kız herkese benim onu taciz ettiğimi söylemiş, bunu defalarca reddetmeme rağmen kimse bana inanmadı. Sonrasında yakın bir arkadaşım sayesinde bunu kanıtlayabildim. Kızın söylediği gün o çocukla olduğuma dair, WhatsApp konuşmaları ve fotoğraflar vs. bunu kanıtladım. İnsanlar bana inandı fakat kız hala buna devam etti ve bu durumu kabul etmedi. Arkadaşlarıma sorduğumda bana inandıklarını söylediler fakat tüm arkadaşlarım benden soğumuş durumda, benden soğumayan birkaç arkadaşıma bu durumu sorduğumda onların benden çoktan soğumuş olduğunu söylediler. Eskiden kız hiçbir ortama çağırılmazdı çoğu gezimizi ise ben düzenlerdim fakat bunu 20 kişilik arkadaş grubunda gelmesi için herkesi etiketleyip beni etiketlemediklerin de fark ettim. Bu durumla nasıl başa çıkacağım bunun iftira olduğu kanıtlandı fakat hala insanlar benden soğumuş durumda zaten karne gününe ne kalmış diyecek olabilirsiniz fakat bölge biraz küçük ve herkesin gideceği okul başarısına göre bağlı bölgede çok fazla iyi lise yok gidilebilecek maksimum 2 3 lise var ve sınıfın başarı ortalamaları çok yüksek büyük ihtimalle onlarla tekrar karşılacağım. Bu konuyu nasıl aşacağım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, olan büyük depremden sonra sınıfımıza bir kız gelmişti. Öğretmenlerimiz onunla konuşmamızı rica etmişti, sonrasında o kızın gayet eğlenceli biri olduğunu fark ettim. Ortalama 1 ay boyunca konuştum, sonrasında kız benden hoşlandığını söyledi ve kibarca bu durumu reddettim. Daha sonra da konuşmak istese de konuşmadım. Fakat kızın tekrar memleketine dönmesine 10 gün kala yani karne gününden sonra kız herkese benim onu taciz ettiğimi söylemiş, bunu defalarca reddetmeme rağmen kimse bana inanmadı. Sonrasında yakın bir arkadaşım sayesinde bunu kanıtlayabildim. Kızın söylediği gün o çocukla olduğuma dair, WhatsApp konuşmaları ve fotoğraflar vs. bunu kanıtladım. İnsanlar bana inandı fakat kız hala buna devam etti ve bu durumu kabul etmedi. Arkadaşlarıma sorduğumda bana inandıklarını söylediler fakat tüm arkadaşlarım benden soğumuş durumda, benden soğumayan birkaç arkadaşıma bu durumu sorduğumda onların benden çoktan soğumuş olduğunu söylediler. Eskiden kız hiçbir ortama çağırılmazdı çoğu gezimizi ise ben düzenlerdim fakat bunu 20 kişilik arkadaş grubunda gelmesi için herkesi etiketleyip beni etiketlemediklerin de fark ettim. Bu durumla nasıl başa çıkacağım bunun iftira olduğu kanıtlandı fakat hala insanlar benden soğumuş durumda zaten karne gününe ne kalmış diyecek olabilirsiniz fakat bölge biraz küçük ve herkesin gideceği okul başarısına göre bağlı bölgede çok fazla iyi lise yok gidilebilecek maksimum 2 3 lise var ve sınıfın başarı ortalamaları çok yüksek büyük ihtimalle onlarla tekrar karşılacağım. Bu konuyu nasıl aşacağım? Yardımcı olursanız sevinirim.