Taciz ile suçlandım

Bunu ailenle konuşman en doğrusu bence,
Kız buna devam edersen hukuki yollara başvurabilirsin, küçük Bir şey değil çünkü bu,
Sosyal ve öğretim hayatını ciddi şekilde etkileyen bir iftira.

Bu duruma şunu özetleyebilirim bir kız sizi taciz ederse bunu millete söyleseniz inandıramazsınız ve buna gülerler hatta buna sen neden onunla olmadın diyenler bile olur, ve bu dünyada erkekler kötü kadınlar melekmiş gibi algılanıyor iyiliği ve kötülüğü cinsiyete bile bağlayanlar var ya kız sizi tacizle suçlamış iftira atmış ve bu çok büyük bir suç ben olsam dava açardım hayatınız kararır çünkü bir kızın sizi tacizle suçlaması başıma gelmesini hiç istemem o derece ailenizle konuşun durumu izah edin. Ayrıca arkadaşlarınla da görüşme sana inanmıyorlar hala kanıtlamana rağmen.

Yaşın zaten küçük hocam boş ver böyle şeyleri hayata herkes çıkar ilişkisine bağlıdır. Sende artık kimin iyi kimin kötü olduğunu anlamışsındır umarım. Salla toplumumuz gereği dedikoduya meyilliyiz. Sadece az ve öz arkadaş edin olay bu kadar basit acı ama iyi bir tecrübe olarak bak olaya.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlerideki sınıfınızda daha iyi ortamlar sizin için basit olacaktır bu tür şeylerle can sıkmaya gerek yok hocam keyfinize bakın.

Ailenize durumu anlatın ve birlikte gidip dava açın şahidinizde sizinle gelsin ve sizinle olduğunu ve elinizde olan kanıtları şunun mahkemeye ardından süreç uzun sürse de illaki bir sonuç alınır teknoloji çağındayız telefon sinyallerinden etkinlik geçmişimizden vs. bir şekilde kızın söylediği zamanda söylediği mekanda olmadığınız kanıtlanır sonra bir güzel süründürürsünüz kızı ayrıca anlattığınız gibi davranan arkadaşlarınızlada tavsiyem ilişkinizi kesin onlar sizin işinize yaramazlar kötü günde arkadan bıçaklayıp işinize çomak sokarlar.

Hayır, kızın geri dönmesi imkansız.

Bir nevi senin için daha iyi olmuş çünkü gerçek arkadaşların kim görmüş oldun. Birini suçlamak gayet kolay. 2 uygulamadan fotoşop yaparım olur biter. Israrla yapmadım deyip üstüne kanıt sunup da hala inanmıyorlarsa yarın bir gün bir iki lafa da satarlardı seni. Satmayan arkadaşların ile yola devam et, onlarla gez toz.

Tüm Whatsapp gruplarından vs. çıktım zaten lgsden sonra daha da okula gitmedim. Hiç biriyle uzun süredir görüşmüyorum.

Kalan o son 5 kişiyle devam edeceğiz bakalım kalan çevre ise bir şekilde bulunur sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…