Eğer dünya üzerindeki erkekler kadınlara
yalnızca "Cinsel Obje" tarzında görüyorlarsa bunun nedeni; kendilerinin bilmemeleri (hadsizlik, şeref... evet ne diyorduk?) ve bazı bayanların
bu tip sözlü yahut fiziki tacizde bulunan kişiler ile alay etmek için yaptıkları bazı tavırlar sebebiyle bunların bazıları arpası fazla gelmiş at misali kuduruyorlar.
Ülkemizde bu tip hareketleri yapan ve benimle aynı cins olarak topluma tanıtılan bazı ne olduğu belirsiz yaşam formları da işlerine gelmeyince namus bekçisi olur daha sonra şort giyene tekme atar falan.
Şimdi burada açık konuşalım hepimiz insanız ve hepimizin etkilendiği şeyler vardır, özellikle de herhangi bir cinsin karşı cinsten etkilenmesi vs. durumu ama abartılmasının alemi yok eğer kendimizi durduramayacak isek ne anlamı var insan olduğumuzun?
Neyse yaz yaz bitmez bunlar, zaten daha testler "neyin" var, onları çözmem lazım, haydi Allah'a emanet.
Bu arada
@Silinen üye bunların tamamı Türkiye'de olduğu gibi tüm dünyada var, kaçamazsınız yani, üzücü bir gerçek ama maalesef
gerçek.
"Ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca." Sözü de oldukça mantıklı ve haklıdır benim nezdimde.