Tacizden nasıl kurtulunabilir?

Bu kadar kolay mı ya? Elinizde kanıt var. Gidin polise tehdit diye cezası ağırdır zaten yıl 1989 mu kardeşim?

Eğer ki yukarıdaki hiçbir çözüm yolu olmazsa son çare o seni ne ile tehdit ediyorsa sen de onu onla tehdit et ama dediğim gibi yukarıda yazılan çözüm yolları işe yaramazsa.

Arkadaşlar kavga en son çaredir. Asla kavgayı siz başlatmayacaksınız. Aksi halde suçlu durumuna düşersiniz. Bunu deneyimlediğimden biliyorum. Lisede sınıfın sessiz çocuğu olur ya, o bana karşı atarlı giderli laflar ediyordu. Bir süre sonra işin dozunu kaçırdı ve küfretmeye başladı. Ben bunu ıssız bir yerde allah ne verdiyse dövdüm. Çocuk tamamiyle haksız ancak ben onu dövdüğüm için haksız kişi ben oldum. Çocuğun annesi pimpirikli bir insandı, çocuğunun dayak yediğini görünce bayılmış, hemen karakola gitmişler. Şikayetçi olup darp raporu almışlar. Eğer babam polis olmasaydı sicilim temiz olmayacaktı. Babam çocuğun ebeveynlerinden özür dilemiş, onları şikayetlerini geri almaları için ikna etmişti. Sonra eve gittiğimizde olanlar oldu tabi

Telefonu aç ve 'eğer beni bir kere daha arayıp taciz edersen polise gideceğim'de.
Ailen onların ailesi ile görüşmeyi denesin.
Yapmaya devam ederse polise gitmelisin.

Kaç kez dedim fakat git söyle gör ananın ***nı diyor insanda genede bir korku oluşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…