Tacizden nasıl kurtulunabilir?

Yerinde olsam, tavsiye etmem ama buluşmaya çağırdığı yere gider, orada bir güzel döver sonra giderim.

Yerinde olsam, tavsiye etmem ama buluşmaya çağırdığı yere gider, orada bir güzel döver sonra giderim.
Böyle tiplerin atarı yanında 3-5 kişi varken oluyor. Atalarından gelen sırtlan genlerinden dolayı 1v1 çağırır 1v5 yapar çünkü bu tiplerde yürek yoktur.

Eskiden okulda tehdit ettiğim birisi yüzünden davalık oluyordum. En azından nasıl oluyorsa arkadaş kalıp olayı tatlıya bağlamıştık. Hiç uğraşmayıp şikayet edin.

Böyle tiplerin atarı yanında 3-5 kişi varken oluyor. Atalarından gelen sırtlan genlerinden dolayı 1V1 çağırır 1V5 yapar çünkü bu tiplerde yürek yoktur.

Bu olayı 8.sınıfıta bende yaşadım rıdvan diye bir çocuk vardı bir de çetesi vardı.
Bir gün anneme küfür etti bunu çıkışta giderken kafasına çok sağlam şekilde vurdum. Sonra eve giden yolu uzatarak eve gittim. Ve ertesi gün beni belki de 10-20 kişi tehdit etmişti seni çıkışta yok şöyle yapacağız yok böyle demişlerdi bende zil çalar çalmaz kaçmıştım. 1 hafta falan hep kaçıyordum sonra unutuldu geçti öyle ve hiç pişman değilim gene olsa bu sefer daha ağırını yaparım.
Çocuk çok cılız bir çocuk 1V1 gelse çok rahat dövebiliceğim çocuk fakat bunlar türüyor bir anda 10-20 kişi çıkıyor.

Arkadaşta amma mangal yürekliymiş. Wolverin falan getirsen gözü kapalı döver. 1 kişiye 20 kişi nedir lo?

Ne polisi ne savcısı yahu. Çocuğa dediğiniz şeylere bakın bu tür işlere şimdiden annesini babasını karıştırırsa ileride nasıl kendi başının çaresine bakacak? Arkadaşlarınla konuş bakalım yola gelmeyeceklerse edersin kavganı. Derdiniz nedir lan sizin? Der girişirsin. Haydi bakalım aslanım.

Öyle bir gaza getirdin ki gidip çocukları tüm forum dövmek istedi şu an.

Abi, bütün Sosyal'i gaza getirdin. Biz de gelelim kavgaya, çok pis gaza geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…