Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 15 Aralık 2020 #81 G.Serdar dedi: Nerden biliyorsun. Genişletmek için tıkla... Profiline girin, açıklamaya yazmış.
G.Serdar Decapat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #82 Mark Zuckerberg dedi: Profiline girin, açıklamaya yazmış. Genişletmek için tıkla... Baktım ama doğru olduğundan emin değilim. Çünkü ben yaşımı 60 girebilirim şimdi.
Mark Zuckerberg dedi: Profiline girin, açıklamaya yazmış. Genişletmek için tıkla... Baktım ama doğru olduğundan emin değilim. Çünkü ben yaşımı 60 girebilirim şimdi.
DrMudaMuda Picopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #83 G.Serdar dedi: Okuldayken bisikletimi kırmışlardı demişsin oyuncak mı demirden bisiklet ?(öyle kırılsın) Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin. Benim bisikletin frenini sökmüşlerdi okuldayken eve son hız dönmüştüm fren yoktu çünkü.
G.Serdar dedi: Okuldayken bisikletimi kırmışlardı demişsin oyuncak mı demirden bisiklet ?(öyle kırılsın) Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin. Benim bisikletin frenini sökmüşlerdi okuldayken eve son hız dönmüştüm fren yoktu çünkü.
G.Serdar Decapat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #84 DrMudaMuda dedi: Öyle demeyin. Benim bisikletin frenini sökmüşlerdi okuldayken eve son hız dönmüştüm fren yoktu çünkü. Genişletmek için tıkla... Parça sökmekle kırmak arasında çok fark var. Dediğine göre kullanılamaz hale gelmiş bisiklet.
DrMudaMuda dedi: Öyle demeyin. Benim bisikletin frenini sökmüşlerdi okuldayken eve son hız dönmüştüm fren yoktu çünkü. Genişletmek için tıkla... Parça sökmekle kırmak arasında çok fark var. Dediğine göre kullanılamaz hale gelmiş bisiklet.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 15 Aralık 2020 #85 G.Serdar dedi: Okuldayken bisikletimi kırmışlardı demişsin oyuncak mı demirden bisiklet ?(Öyle kırılsın) Genişletmek için tıkla... Normal standart bir bisiklet işte okula bisikletle gidip geliyordum bisikletin jantlarını kırmışlardı 2 lastiğinde Agalar sonuç şu aradan 1 ay sonra falan peşimi bıraktılar bir sonuç alamayınca. Son düzenleme: 24 Temmuz 2021
G.Serdar dedi: Okuldayken bisikletimi kırmışlardı demişsin oyuncak mı demirden bisiklet ?(Öyle kırılsın) Genişletmek için tıkla... Normal standart bir bisiklet işte okula bisikletle gidip geliyordum bisikletin jantlarını kırmışlardı 2 lastiğinde Agalar sonuç şu aradan 1 ay sonra falan peşimi bıraktılar bir sonuç alamayınca.