Tactic Force inceleme

revo61

Kilopat
Şahsen ben denedim ve oyunun dinamiklerini ve grafiklerini Zula'ya çok benzettiğimi söyleyerek başlıyayım.

Haritalar da gereğinden fazla özgün olunmaya çalışılmış hatta o kadar özgün olunmuş ki FPS türünde alışkın olduğumuz rekabetçi haritalar yerine sanki farklı bir tür oyun oynuyormuş gibi hissettim. Burada değinmek istediğim kısım haritalar rekabetçiliğe uygun değil.

Oyunun yapımcıları pay to win olmayacağını söylemişti ve benimde beklentim Black Squad gibi veya Warface'in ilk çıktığı zamanlar gibi bir play to win beklentisine girmiştim ama pek öyle değil. 1 günlük silahlar 2 bin gümüşten başlıyor ve 10 dakika süren maçlarda 40 kill bile alsanız en fazla 100 gümüş alıyorsunuz. Yani bir silah almak için onlarca maç atmanız gerekiyor. Üstelik sadece 1 günlük silah için. Ayrıca dürbün gibi eklentilerde hem altın hem gümüş ile satın alınabiliyor ama sadece 10 günlük. Ayrıca oyunda kalıcı silah yok.

Oyunun en ciddi problemi karakterler görünmüyor. Hiç hareket etmeden sadece ekranınızı izleyin ve göreceksiniz ki sol tarafa bakarken sağdan gelen adamı farketmiyorsunuz. Savana'da dolaşan aslanlar gibi haritada dolaşıyoruz. Kim birbirini daha önce farkederse o kili alıyor.

Dürbünlü silahlar çok enteresan. Sanki singleplayer bir oyun oynuyormuşuz gibi dürbünü zoom yapabilmek için farenizin orta tekerleğini aşağı yukarı çekiyorsunuz. Bunu yaparken her dürbünü açışınızda farklı ayar çekmeniz gerekiyor.

Oyunda herhangi bir öğreticiye rastlayamadım. En azından tuşların işlevlerini gösteren bir ekran bizi karşılayabilirmiş.

Oyunda genel olarak + olarak gördüğüm veya gelecekte daha iyi olabilir diyebileceğim bir ışık göremedim. Üzgünüm

Aşağıda oyun için çektiğim görüntüler var. Ayarların en yüksekte olduğunu belirteyim.

Son düzenleme:
Aşırı kötü. Bir maç girdim maç bitsin de sileyim diye can attım. O kadar kötü.

Haritalar çok mu özgün? Oyuna girip bakmadım başka bir yerden de görmedim fakat attığınız iki ekran görüntüsünü görünce aklıma başka oyunlar geldi. Şu ikisine bakacak olursak abarttığınızı düşünüyorum.

Diğer haritalar özellikle öyleler sadece grafik kalitesini göstermek için tek bir haritadan görüntü aldım. Ayrıca özgünden kastım sadece tamamen farklı manasında değil aynı zamanda başka oyunların haritalarının yapısına benzetmemek için çok uğraşılmış belli. Bu dediğimi oynayarak ancak anlayabilirsin gerçekten. Yeni harita görselleri yükledim.

Son düzenleme:
Oynayacağımı sanmıyorum ama diğer görsellere bakılacak olursa biraz özgünlük var.

Neredeyse bütün mmofps oyunlarını oynamış biri olarak,
Oyun genel anlamda gelecek vadediyor gibi dursada benimde şüphelerim var.
Oyunun resmi sitesinde zulaya gönderme yapılıp bizde deste , eklenti modifiye gibi şeyler kutulardan şansa çıkmıyor denmiş.
Ama fiyat olayları aşırı abartılı ben düzelir diye tahmin ediyorum.
Bence oyunun tek sıkıntısı herşeyin aşırı derece pahalı ve kazanması aşırı zor olması ama oyunun betada olduğunu unutmamak lazım.
Onun haricinde grafikler oynayış hoşuma gitti.

Silah satın almak nedir ya, bu Türk oyunları neden bu kadar aptal sistemlerle çalışıyor? Bak bir CS:GO öyle mi? Bütün silahlar açık, istersen git skin al. Resmen çöp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…