Şahsen ben denedim ve oyunun dinamiklerini ve grafiklerini Zula'ya çok benzettiğimi söyleyerek başlıyayım.
Haritalar da gereğinden fazla özgün olunmaya çalışılmış hatta o kadar özgün olunmuş ki FPS türünde alışkın olduğumuz rekabetçi haritalar yerine sanki farklı bir tür oyun oynuyormuş gibi hissettim. Burada değinmek istediğim kısım haritalar rekabetçiliğe uygun değil.
Oyunun yapımcıları pay to win olmayacağını söylemişti ve benimde beklentim Black Squad gibi veya Warface'in ilk çıktığı zamanlar gibi bir play to win beklentisine girmiştim ama pek öyle değil. 1 günlük silahlar 2 bin gümüşten başlıyor ve 10 dakika süren maçlarda 40 kill bile alsanız en fazla 100 gümüş alıyorsunuz. Yani bir silah almak için onlarca maç atmanız gerekiyor. Üstelik sadece 1 günlük silah için. Ayrıca dürbün gibi eklentilerde hem altın hem gümüş ile satın alınabiliyor ama sadece 10 günlük. Ayrıca oyunda kalıcı silah yok.
Oyunun en ciddi problemi karakterler görünmüyor. Hiç hareket etmeden sadece ekranınızı izleyin ve göreceksiniz ki sol tarafa bakarken sağdan gelen adamı farketmiyorsunuz. Savana'da dolaşan aslanlar gibi haritada dolaşıyoruz. Kim birbirini daha önce farkederse o kili alıyor.
Dürbünlü silahlar çok enteresan. Sanki singleplayer bir oyun oynuyormuşuz gibi dürbünü zoom yapabilmek için farenizin orta tekerleğini aşağı yukarı çekiyorsunuz. Bunu yaparken her dürbünü açışınızda farklı ayar çekmeniz gerekiyor.
Oyunda herhangi bir öğreticiye rastlayamadım. En azından tuşların işlevlerini gösteren bir ekran bizi karşılayabilirmiş.
Oyunda genel olarak + olarak gördüğüm veya gelecekte daha iyi olabilir diyebileceğim bir ışık göremedim. Üzgünüm
Aşağıda oyun için çektiğim görüntüler var. Ayarların en yüksekte olduğunu belirteyim.
Eki Görüntüle 434155
Eki Görüntüle 434154Eki Görüntüle 434153Eki Görüntüle 434152Eki Görüntüle 434151Eki Görüntüle 434150Eki Görüntüle 434172Eki Görüntüle 434173Eki Görüntüle 434175Eki Görüntüle 434176