Tactic Force Yük Testinde!

Makaleler
4
Tactic Force bugün yük testi için açıldı. Erken kayıt yapan herkes kullanıcı adı ve şifresiyle oyuna giriş yapabiliyor. Yoğunluktan dolayı oyunun kurulum dosyası belli saatlerde yenileniyor. Saat 21:00 itibariyle tekrar yenilendi.

Bugün saat 15.00 ile 23.59 arasında yük testi tekrar açılacak. Kendim daha oynama fırsatı bulamadım. Videosunu çekenlerden izlediğim kadarıyla oynanışın biraz daha geliştirilmesi gerekiyor gibi duruyor. Karakterimizin hareketleri bana yavaş geldi. Bu tarz oyunlarda en sevmediğim şeyler bu oyunda da bulunuyor. İlki, adam öldürdükçe çıkan kasap, tam on ikiden gibi şeyler. İkincisi ise silahlar geçici veya kalıcı süreliğine oyun içi veya gerçek parayla satın alınması. Keşke silah yerine silah skinleri vs. bu durumda olsaydı. Açıkçası Zula'yı da bu durumdan dolayı sevmiyordum.

Bugün saat 15.00 ile 23.59 arasında yük testi tekrar açılacak. Kendim daha oynama fırsatı bulamadım. Videosunu çekenlerden izlediğim kadarıyla oynanışın biraz daha geliştirilmesi gerekiyor gibi duruyor. Karakterimizin hareketleri bana yavaş geldi. Bu tarz oyunlarda en sevmediğim şeyler bu oyunda da bulunuyor. İlki, adam öldürdükçe çıkan kasap, tam on ikiden gibi şeyler. İkincisi ise silahlar geçici veya kalıcı süreliğine oyun içi veya gerçek parayla satın alınması. Keşke silah yerine silah skinleri vs. bu durumda olsaydı. Açıkçası Zula'yı da bu durumdan dolayı sevmiyordum.
Kesinlikle size katılıyorum ama oyun tamamen bile çıkmadı şuan daha test aşamasında. Umarım ilerleyen zamanlarda daha iyi bir hal alır. Dün 21:00'da çıkan kurulum dosyasını indirdim ama hatalar verdi, birini çözdüm yine hata verdi ve herhangi bir oyun ikonu da gelmedi. Bugün tekrar deneyeceğim, ilk deneyimim olacak.

Ben deneyimledim.
1. Ateş edince kan yerine ketçap çıkıyor sanki.
2. Her şeyi oyun parası ile alabilecek gibi duruyor. (Para yatırmak zorunda değiliz)
3. Silah özelleştirme var.
4. Hem el bombası hem de flaş alınabiliyor.
5. Nisan alınabiliyor.
6. RX 460 ile çok yüksek ayarlarda oynayabildim.
7. Oyundan zırt pırt atıyor. (Stress testinde normal)
8. Bugün bitecek.

Silah geliştirme var ama tiklanmiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı