ali erdem kozalak
Hectopat
Daha fazla
Hocam tacticle olarak akko cream v3 blue öneririm, linear olarak çok model var. Ben şahsen linear kullanıyorum oynadığım oyunlar gereği fakat yazı ve nadiren oyun oynamak için tacticle kullanabilirsiniz. Tacticle clicky switchin sessiz ve daha nazik olanı gibi ve dokunsal diye geçiyor.Tactile mı Linear mı?
Bu klavye işlerine yeni girdim de, hiç bilmiyorum. O sebepten size danışmak istedim.
Bu resimdekiler iyi mi? Bi de bunların hangisi Tactile hangisi Linear?
Eki Görüntüle 2079583
hocam fiyatlar çok uçuk geldi şimdilikHocam tacticle olarak akko cream v3 blue öneririm, linear olarak çok model var. Ben şahsen linear kullanıyorum oynadığım oyunlar gereği fakat yazı ve nadiren oyun oynamak için tacticle kullanabilirsiniz. Tacticle clicky switchin sessiz ve daha nazik olanı gibi ve dokunsal diye geçiyor.
Hocam 10 dk önce orijinal satan bir yerden aldım ve tamamen aynı gözüküyor resimlerdekiler ile. Keşke yine de 150tl daha ödeyip en azından orijinal olduğunu söyleyen bir yerden alsaydınız, bu satıcıya sordum ve orijinal ktt olmadığını söyledim bilmiyorum doğrumu. Bendekilerde prelubed olarak geldi ve sizinkinin incelemelerde de prelubed olarak geliyor denilmiş. Tahminimden çok daha kaliteli çıktığını da söyleyebilirim, 80 milyon click life verilen bir linear switch için hem hissiyat olarak çok güzel hemde yay sesine sair hiçbir şey yok. Prelubed olması cabası. Sizin satıcının orijinal sattığını da varsa idik 70 tane canavar gibi switchi 250tl ye almış oluyoruz. Millet sonra cherry muhabbeti yapıyor "Ben cherry harici kullanmam aga." diye. Şuana kadar kullandığım en dandik hissiyata sahip switch cherry MX unlubed hali ile.hocam fiyatlar çok uçuk geldi şimdilik
6.81AU $ 25% OFF|GGBOY Kang beyaz V3 anahtarları mekanik klavye lineer anahtarı 3 Pin özel kiraz RGB SMD oyun uyumlu Hot Swap MX anahtarı| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
bundan 70 adet aldım 260 tl ye
Hocam bende şuan bu fiyata gözükmüyor ilk indirim ile, fiyatını yükseltmiş herhalde satıcı. Kayıt olmayan bir hesabınız varsa girip bakabilirmisiniz?hocam fiyatlar çok uçuk geldi şimdilik
6.81AU $ 25% OFF|GGBOY Kang beyaz V3 anahtarları mekanik klavye lineer anahtarı 3 Pin özel kiraz RGB SMD oyun uyumlu Hot Swap MX anahtarı| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
bundan 70 adet aldım 260 tl ye
hocam ilk kullanıcı indiriminden almıştım orjinali ile aynı fiyattaysa orjinal die düşünmek istiyorumHocam 10 dk önce orijinal satan bir yerden aldım ve tamamen aynı gözüküyor resimlerdekiler ile. Keşke yine de 150tl daha ödeyip en azından orijinal olduğunu söyleyen bir yerden alsaydınız, bu satıcıya sordum ve orijinal ktt olmadığını söyledim bilmiyorum doğrumu. Bendekilerde prelubed olarak geldi ve sizinkinin incelemelerde de prelubed olarak geliyor denilmiş. Tahminimden çok daha kaliteli çıktığını da söyleyebilirim, 80 milyon click life verilen bir linear switch için hem hissiyat olarak çok güzel hemde yay sesine sair hiçbir şey yok. Prelubed olması cabası. Sizin satıcının orijinal sattığını da varsa idik 70 tane canavar gibi switchi 250tl ye almış oluyoruz. Millet sonra cherry muhabbeti yapıyor "Ben cherry harici kullanmam aga." diye. Şuana kadar kullandığım en dandik hissiyata sahip switch cherry MX unlubed hali ile.
Hocam bende şuan bu fiyata gözükmüyor ilk indirim ile, fiyatını yükseltmiş herhalde satıcı. Kayıt olmayan bir hesabınız varsa girip bakabilirmisiniz?
bide aklımdaki tüm soru işaretlerini kaldırdınız çok teşekkür ederimHocam 10 dk önce orijinal satan bir yerden aldım ve tamamen aynı gözüküyor resimlerdekiler ile. Keşke yine de 150tl daha ödeyip en azından orijinal olduğunu söyleyen bir yerden alsaydınız, bu satıcıya sordum ve orijinal ktt olmadığını söyledim bilmiyorum doğrumu. Bendekilerde prelubed olarak geldi ve sizinkinin incelemelerde de prelubed olarak geliyor denilmiş. Tahminimden çok daha kaliteli çıktığını da söyleyebilirim, 80 milyon click life verilen bir linear switch için hem hissiyat olarak çok güzel hemde yay sesine sair hiçbir şey yok. Prelubed olması cabası. Sizin satıcının orijinal sattığını da varsa idik 70 tane canavar gibi switchi 250tl ye almış oluyoruz. Millet sonra cherry muhabbeti yapıyor "Ben cherry harici kullanmam aga." diye. Şuana kadar kullandığım en dandik hissiyata sahip switch cherry MX unlubed hali ile.
Hocam bende şuan bu fiyata gözükmüyor ilk indirim ile, fiyatını yükseltmiş herhalde satıcı. Kayıt olmayan bir hesabınız varsa girip bakabilirmisiniz?
bi tık idarelik de aldım hocam gmk67 aldım da pek param kalmadı ilerde akko düşünüyorum bildiginiz varmı çok kaliteli tok sesli bi switchHocam 10 dk önce orijinal satan bir yerden aldım ve tamamen aynı gözüküyor resimlerdekiler ile. Keşke yine de 150tl daha ödeyip en azından orijinal olduğunu söyleyen bir yerden alsaydınız, bu satıcıya sordum ve orijinal ktt olmadığını söyledim bilmiyorum doğrumu. Bendekilerde prelubed olarak geldi ve sizinkinin incelemelerde de prelubed olarak geliyor denilmiş. Tahminimden çok daha kaliteli çıktığını da söyleyebilirim, 80 milyon click life verilen bir linear switch için hem hissiyat olarak çok güzel hemde yay sesine sair hiçbir şey yok. Prelubed olması cabası. Sizin satıcının orijinal sattığını da varsa idik 70 tane canavar gibi switchi 250tl ye almış oluyoruz. Millet sonra cherry muhabbeti yapıyor "Ben cherry harici kullanmam aga." diye. Şuana kadar kullandığım en dandik hissiyata sahip switch cherry MX unlubed hali ile.
Hocam yeni fark ediyorum, yazarken hata yapmışım. Switch kargosu elime ulaşdı yerine aldım yazmışım, adam orijinal değil dedi yerine ben orijinal değil demişim, varsaysa idik yerine varsa yazmışım. Bende 250 olmuyor, olsa ondan da alırdım hem bakardım hemde orijinal ise direkt olarak onu kullanıp daha uyguna getirirdim fakat 400 küsür oluyor bende. Ytde fake KTT white görmedim hocam, nasıl bir switch gelir elinize bilmiyorum fakat büyük ihtimalle akko almanıza gerek kalmaz. Lube yaparsanız coğu switch iyidir, akko'nun ekstra bir olayı yok linear olarak, bir tık kalitelidir ve marka switch sonuçda. Linear olarak pek fark etmez, tacticle creamy blue v3 pro switchleri bir tık daha ekstralı ve yazı için alınacak en iyi switchlerden bence fakat linear olarak farkı yok. Keycap olarak pudding keycap istiyorsanız önermem gmk67 ile, ben retro keycap almışdım mevcut klavyemde kullanmak için ve şuanda onu benim gmk67 gelince ona takacağım, iyi bir keycap aliexpressde 3k üstü satmış.hocam ilk kullanıcı indiriminden almıştım orjinali ile aynı fiyattaysa orjinal die düşünmek istiyorum
bide aklımdaki tüm soru işaretlerini kaldırdınız çok teşekkür ederim
bi tık idarelik de aldım hocam gmk67 aldım da pek param kalmadı ilerde akko düşünüyorum bildiginiz varmı çok kaliteli tok sesli bi switch
bide şuanlık için rgb gözükücek tok sesli bi keycap
Alacaksanız bir tane akko creamy blue veya yellow v3 pro alabilirsiniz, kutu olarak satıldığı ve kutuda 45 tane olduğu için iki kutu alırsak birazı artıyor artıyor, 45 tanesini akko kalanını KTT kullanmak en hesaplısı sanırsam. Kutuda geldiği için pin yamulma muhabbeti de olmuyor kafa rahat.Hocam yeni fark ediyorum, yazarken hata yapmışım. Switch kargosu elime ulaşdı yerine aldım yazmışım, adam orijinal değil dedi yerine ben orijinal değil demişim, varsaysa idik yerine varsa yazmışım. Bende 250 olmuyor, olsa ondan da alırdım hem bakardım hemde orijinal ise direkt olarak onu kullanıp daha uyguna getirirdim fakat 400 küsür oluyor bende. Ytde fake KTT white görmedim hocam, nasıl bir switch gelir elinize bilmiyorum fakat büyük ihtimalle akko almanıza gerek kalmaz. Lube yaparsanız coğu switch iyidir, akko'nun ekstra bir olayı yok linear olarak, bir tık kalitelidir ve marka switch sonuçda. Linear olarak pek fark etmez, tacticle creamy blue v3 pro switchleri bir tık daha ekstralı ve yazı için alınacak en iyi switchlerden bence fakat linear olarak farkı yok. Keycap olarak pudding keycap istiyorsanız önermem gmk67 ile, ben retro keycap almışdım mevcut klavyemde kullanmak için ve şuanda onu benim gmk67 gelince ona takacağım, iyi bir keycap aliexpressde 3k üstü satmış.
ktt den aldım büyük ihtimal çakma olan ktt den aldım keycap olarak daHocam yeni fark ediyorum, yazarken hata yapmışım. Switch kargosu elime ulaşdı yerine aldım yazmışım, adam orijinal değil dedi yerine ben orijinal değil demişim, varsaysa idik yerine varsa yazmışım. Bende 250 olmuyor, olsa ondan da alırdım hem bakardım hemde orijinal ise direkt olarak onu kullanıp daha uyguna getirirdim fakat 400 küsür oluyor bende. Ytde fake KTT white görmedim hocam, nasıl bir switch gelir elinize bilmiyorum fakat büyük ihtimalle akko almanıza gerek kalmaz. Lube yaparsanız coğu switch iyidir, akko'nun ekstra bir olayı yok linear olarak, bir tık kalitelidir ve marka switch sonuçda. Linear olarak pek fark etmez, tacticle creamy blue v3 pro switchleri bir tık daha ekstralı ve yazı için alınacak en iyi switchlerden bence fakat linear olarak farkı yok. Keycap olarak pudding keycap istiyorsanız önermem gmk67 ile, ben retro keycap almışdım mevcut klavyemde kullanmak için ve şuanda onu benim gmk67 gelince ona takacağım, iyi bir keycap aliexpressde 3k üstü satmış.
Alacaksanız bir tane akko creamy blue veya yellow v3 pro alabilirsiniz, kutu olarak satıldığı ve kutuda 45 tane olduğu için iki kutu alırsak birazı artıyor artıyor, 45 tanesini akko kalanını KTT kullanmak en hesaplısı sanırsam. Kutuda geldiği için pin yamulma muhabbeti de olmuyor kafa rahat.
Merhaba bu bahsettiğiniz switchde gf kaçtır birde oyun için nasıldır acaba fikrinizi almak istedim teşekkürlerl ..Hocam tacticle olarak akko cream v3 blue öneririm, linear olarak çok model var. Ben şahsen linear kullanıyorum oynadığım oyunlar gereği fakat yazı ve nadiren oyun oynamak için tacticle kullanabilirsiniz. Tacticle clicky switchin sessiz ve daha nazik olanı gibi ve dokunsal diye geçiyor.