Tag filament firması güvenilir midir?

DimitriBeg

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ:
AMD Ryzen 5 5600 MPK 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci

ANAKART:
Asus Prime B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 Vga DVI HDMI M.2 mATX Anakart

EKRAN KARTI:
ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı

RAM:
XPG Gammix D35 8GB 3200MHz CL16 DDR4 Ram (1x8) (AX4U32008G16A-SBKD35) × 2

SSD:
Kingston NV2 1TB NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G)
Instagram'da reklam olarak karşıma çıktı tag filament. Ancak ne kadar güvenilir bilemediğim için sormak istedim porima ve metatech istiyordum ancak 4 tane alınca bütçe olarak sıkıntıda kalıyorum. Ucuza ve kaliteli bildiğiniz firma var mıdır?

@yusuf7878

Önerdiğiniz firma var mı hocam.

Ben robo90 dan alışveriş yapıyorum. Oldukça memnunum. Tavsiye ederim.

Modelleri boyayacaksan yani renk önemli değil diyorsan bazı ESUN Basic PLA renkleri 500TL civarına bulunabiliyor. Ben gri rengini kullanıyorum, kalitesi bana göre Porima Premium ayarında.

Yok hocam ams modülü'de var renkli çıktı alacağım.

ESUN Basic PLA renkleri 500TL civarına bulunabiliyor.
Link varsa bi 4-5 tane almak isterim. Ben bulamadım. Şu anda en ucuz esun 650 lira sammarkette. pla+ var orada da.

Link varmış, gözümden kaçmış. Peki bu site güvenilir mi? Daha önce alışveriş yaptınız mı? Fiyat baya uygun.

Son düzenleme:
Yaz başında alışveriş yaptım, birkaç gün içinde gönderim yapıyorlar. Sipariş verdiğim rengin biri stokta kalmadığı için aramışlardı, iade mi başka bir renk mi istersiniz demişlerdi. Takip nosu için Whatsapp'dan yazışmam gerekmişti ama soruna dair çabukça cevap alınabiliyor, ben memnun kaldım.

Yukarıdaki görsel gri renk olanı ki ben hepsini gri aldım, hafif mavimtrak.

Son düzenleme:

Hiç duymamıştım hocam. Ben genel olarak microzey porima ve Creality gibi markalar tercih ediyorum. Ama bir dönem piyasadaki çoğu garip grup markaları da denedim sorun çıkarmamışlardı bana.

Renk çok dert değil, ben kendim boyuyorum modellerimi. O yüzden ucuz ve katman kalitesi yüksek bir filament olması yeterli benim için. Esun Pla basic kullandığımda, esun pla+'tan daha memnun kalmıştım. Maaş yattığı gibi 4-5 rulo sipariş ediyorum o halde buradan. Bilgi için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…