Taha Elektronik Nasıldır?

yunus doğruu

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Taha Elektronik web sitesinde uygun fiyatlı bir ürün buldum, almak istiyorum fakat daha önce hiç alışveriş yapmadım. Bu mağazanın web sitesinden alışveriş yapmış kimse var mı? Web sitesi güvenilir mi?

Merhaba. Taha Elektronik web sitesinde uygun fiyatlı bir ürün buldum, almak istiyorum fakat daha önce hiç alışveriş yapmadım. Bu mağazanın web sitesinden alışveriş yapmış kimse var mı? Web sitesi güvenilir mi?

İlk defa duyuyorum tavsiyem bilindik markalardan alın.

Güvenilir diye biliyorum, Hepsiburada gibi sitelerde de satış yapıyorlardı.
Evet Hepsiburada, N11, Gittigidiyor gibi sitelerde mağazaları var onu gördüm de kendi web siteleri de var. Kendi web sitesinde ürün daha uygun fiyatlı olduğu için oradan almak istiyorum fakat web siteleri ne kadar güvenilir onu merak ediyorum. Daha önce web sitesini kullanmış biri yorum yaparsa daha net bir bilgiye sahip oluruz.

Evet Hepsiburada, N11, Gittigidiyor gibi sitelerde mağazaları var onu gördüm de kendi web siteleri de var. Kendi web sitesinde ürün daha uygun fiyatlı olduğu için oradan almak istiyorum fakat web siteleri ne kadar güvenilir onu merak ediyorum. Daha önce web sitesini kullanmış biri yorum yaparsa daha net bir bilgiye sahip oluruz.
Siz N11 gibi yerlerdeki mağazalarından alın gene.

Haklısınız. En iyisi bilindik satış sitelerindeki mağazalarından satın almak.
Arkadaşlar ürünü Taha Elektroniğin kendi sitesinden aldım. Herhangi bir sorun yok ürün elime ulaştı. Gerek kargo gerek ürün gerekse satış öncesi ve sonrası desteklerinden memnun kaldım, tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı