Tahahhüt varken paket iptal edilir mi?

Acapelow

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 2 hafta önce Superonline 50 Mbps internet bağlattım fakat 1 haftadır neredeyse hiç kullanamadım, sürekli kırmızı ışık yanıp sönüyor. Üstelik her gün aradığımda müşteri hizmetleri diyor ki "bugün 58 defa kesilmiş internetiniz". Düzeltin diyorum 48 saat içinde kontrol edecekler deyip bir daha ulaşmıyorlar. 1 yıl tahahhüd sürem var bunu iptal edersem cayma bedeli öder miyim? Veya tüketici mahkemesi beni haklı bulur mu?

Dostum bu tür internet sıkıntılarının %99'u sizin ev tesisatınızla alakalıdır. Orada home-office çalışan eleman size düzgün bilgi veremez, eğer sokak altyapısında bir sıkıntı olsaydı bütün mahalle sıkıntı yaşardı. Bir elektrikçi çağırın kabloyu yenilesin %99 probleminiz düzelir.

Yanlışım varsa daha bilgili arkadaşlar düzeltebilir, benim bildiğim taahhüt ettiğiniz süre içerisinde sözleşmeden cayarsanız kalan ayların parasını da ödemek zorunda kalıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…