Aveyron Megapat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 447 Çözümler 3 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Profil Kapağı 1524135806 28 Ocak 2021 #11 İstibra ve istinca yaptıktan sonra pek bir şey kalmaz zaten. Peçeteyle silerken temizlenmediğini hissedersen elinle yoklarsın. Çıkmadan önce ıslaklık kalmasın diye de kurulayıp çıkarsın oldu bitti
İstibra ve istinca yaptıktan sonra pek bir şey kalmaz zaten. Peçeteyle silerken temizlenmediğini hissedersen elinle yoklarsın. Çıkmadan önce ıslaklık kalmasın diye de kurulayıp çıkarsın oldu bitti
yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 28 Ocak 2021 #12 vbios dedi: Anne bitti. Genişletmek için tıkla... Callisto1232 dedi: Yok hocam kızmak amaçlı değil de ilk defa taharet almayan birini gördüm o yüzden afferin dedim yanlış anlamayın. Genişletmek için tıkla... Hocam herkes böyle davranıyor yanlış anlamamak elde değil. Ben bu konuyu nasıl silebilirim?
vbios dedi: Anne bitti. Genişletmek için tıkla... Callisto1232 dedi: Yok hocam kızmak amaçlı değil de ilk defa taharet almayan birini gördüm o yüzden afferin dedim yanlış anlamayın. Genişletmek için tıkla... Hocam herkes böyle davranıyor yanlış anlamamak elde değil. Ben bu konuyu nasıl silebilirim?
4 49967 Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 1.494 Makaleler 4 Çözümler 3 28 Ocak 2021 #13 Hangi tuvaleti kullanıyorsunuz?
yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 28 Ocak 2021 #14 Murat Er dedi: Canınız acır yani Genişletmek için tıkla... Aman tadımız kaçmasın ali rıza bey.
Satanay Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 777 Makaleler 1 Yer Ege Bölgesi 28 Ocak 2021 #15 Hocam bal dök yala kıvamına gelene dek yıkayın gıcır gıcır edin. En iyisi bu. Şaka gibi ya açılan konuya bak.
Hocam bal dök yala kıvamına gelene dek yıkayın gıcır gıcır edin. En iyisi bu. Şaka gibi ya açılan konuya bak.
PCancer Decapat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 356 28 Ocak 2021 #17 Bu nasıl konu böyle? Aklım almıyor yani. Millet arkasını yıkarken bile konu açıyor. Bir de konuya mesaj yazanlara kızgın atıyor.
Bu nasıl konu böyle? Aklım almıyor yani. Millet arkasını yıkarken bile konu açıyor. Bir de konuya mesaj yazanlara kızgın atıyor.