DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 20 Haziran 2022 #1 amazon.de üzerinden babam ayakkabı istedi 11 Haziran'da tahmini teslim çarşamba günü diyor ancak kargo takibine bastığımda halen kargoya verilmemiş gözüküyor 2-3 gün önce tahmini teslim salıydı şimdi çarşamba 11 Haziran'dan bu yana bir gelişme yok.
amazon.de üzerinden babam ayakkabı istedi 11 Haziran'da tahmini teslim çarşamba günü diyor ancak kargo takibine bastığımda halen kargoya verilmemiş gözüküyor 2-3 gün önce tahmini teslim salıydı şimdi çarşamba 11 Haziran'dan bu yana bir gelişme yok.
alperr13 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2022 #2 Yurt dışı olduğu için kargonuz yavaş gelebilir. Bence Amazon ile irtibata geçin.
DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 20 Haziran 2022 #3 alperr13 dedi: Yurt dışı olduğu için kargonuz yavaş gelebilir. Bence Amazon ile irtibata geçin. Genişletmek için tıkla... Türkiye'ye istemedim kargoyu babam hamburgda oraya gitmesi lazım.
alperr13 dedi: Yurt dışı olduğu için kargonuz yavaş gelebilir. Bence Amazon ile irtibata geçin. Genişletmek için tıkla... Türkiye'ye istemedim kargoyu babam hamburgda oraya gitmesi lazım.
alperr13 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2022 #4 DarkAngel789 dedi: Türkiye'ye istemedim kargoyu babam hamburgda oraya gitmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman yukarıda belirttiğim gibi Amazon ile irtibata geçmeniz daha iyi olur veya şikayette bulunabilirsiniz.
DarkAngel789 dedi: Türkiye'ye istemedim kargoyu babam hamburgda oraya gitmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman yukarıda belirttiğim gibi Amazon ile irtibata geçmeniz daha iyi olur veya şikayette bulunabilirsiniz.