Tahta kurusu kabusu

quiker1

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, evimize yaklaşık 1 yıl önce tahta kurusu girdi ve evi 3 kere ilaçlatmamıza rağmen ve sayısız ilaç kullanmamıza rağmen geçmedi, en başta büyükleri vardı onlar yok oldu, ama küçükleri var görünmeyenleri, sadece geceleri ortaya çıkan bir böcek türü ve çok dayanıklı, 2.5 ayda günde sadece 4 saat uyuyabildim.

Size de şu tavsiyeyi veriyorum ne olursa olsun eve yeni ne alırsanız alın eşya olarak çok dikkatli olun.

Benim ve ailemin yaşadıklarını siz yaşamayın. Dostlar kendimi bu konuda çok çaresiz hissediyorum ve artık bu böcekten kurtulmak için ne yapabiliriz bilmiyorum, sizlerin değerli tavsiyelerine ihtiyacım var.

Bu lanet böcekten kurtulmak için çok ciddi bir masraf yaptık ama ona rağmen kurtulamadık.

Tam kurtulduk diyoruz yumurtadan bir daha çıkıp hayatımızı zehir ediyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ilaçlama firması ile görüşerek profesyonel görüş almanız gerekli yoksa, eşyalar değişmeden kurtulamazsınız.

Son düzenleme:
Tekrar ilaçlayalım diyorlar, açıkçası ne yapacağımızı bilmiyoruz.
Hocam bir kaç farklı yer ile görüşüp tüm süreci anlatarak sorununuzu detaylı bir şekilde açıklayın. Eğer periyodik olarak ilaçlanırsa çözülür gibi duruyor. Aksi taktirde sorunlu olan eşyalardan kurtulmanız gerekli koltuk, kanepe, çekyat aklına ne geliyorsa işte.

Son düzenleme:
Çok berbat bir durum hocam okurken yaşamış kadar oldum. İnternete biraz bakındım görmem kaşınmaya başlamama yetti nasıl bir kabus yaşadığınızı tahmin bile edemiyorum. Eve ikinci el eşya falan mı almıştınız? Evde sünger ve ahşap içeren bütün malzemeleri atmadan kurtulabileceğinizi sanmıyorum. Bu böcekler her yere ve her eşyanın içine yumurtalarını bırakmıştır muhtemelen. Evdeki tüm eşyalar dışarıya çıkartılıp ev eşyasız şekilde ilaçlanmalı. Sonrasında eşyalar teker teker elden geçecek ya ilaçlanacak ya da atılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…