psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 23 Eylül 2019 #1 YeniSatranc - DGT Türkiye Bayisi www.yenisatranc.com YeniSatranc - DGT Türkiye Bayisi www.yenisatranc.com Arkadaşlar öncelikle merhabalar hepinize. Geçen yıl Türkiye Şampiyonası'nda görmüştüm ve neredeyse aşık olmuştum. Ondan almayı düşünüyorum ne önerirsiniz? Maksimum 500TL bütçe. Son düzenleme: 23 Eylül 2019
YeniSatranc - DGT Türkiye Bayisi www.yenisatranc.com YeniSatranc - DGT Türkiye Bayisi www.yenisatranc.com Arkadaşlar öncelikle merhabalar hepinize. Geçen yıl Türkiye Şampiyonası'nda görmüştüm ve neredeyse aşık olmuştum. Ondan almayı düşünüyorum ne önerirsiniz? Maksimum 500TL bütçe.
TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 23 Eylül 2019 #2 Satranç takımına 500TL verebilen birini ilk kez görüyorum. El yapımı ve tahta olması bu kadar önemli mi?
Satranç takımına 500TL verebilen birini ilk kez görüyorum. El yapımı ve tahta olması bu kadar önemli mi?
N Necati BOLAT Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 71 Çözümler 2 23 Eylül 2019 #3 TéQ10 dedi: Satranç takımına 500TL verebilen birini ilk kez görüyorum. El yapımı ve tahta olması bu kadar önemli mi? Genişletmek için tıkla... "Bir Lira Reyiz" sonuçta
TéQ10 dedi: Satranç takımına 500TL verebilen birini ilk kez görüyorum. El yapımı ve tahta olması bu kadar önemli mi? Genişletmek için tıkla... "Bir Lira Reyiz" sonuçta
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 23 Eylül 2019 #4 TéQ10 dedi: Satranç takımına 500TL verebilen birini ilk kez görüyorum. El yapımı ve tahta olması bu kadar önemli mi? Genişletmek için tıkla... En son 6 yıl önce falan almıştım baya eskidi. Şimdi almışken iyi bir şey almak istiyorum. Çalışırken de teşvik eder.
TéQ10 dedi: Satranç takımına 500TL verebilen birini ilk kez görüyorum. El yapımı ve tahta olması bu kadar önemli mi? Genişletmek için tıkla... En son 6 yıl önce falan almıştım baya eskidi. Şimdi almışken iyi bir şey almak istiyorum. Çalışırken de teşvik eder.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 23 Eylül 2019 #5 Verdiğiniz iki bağlantıda aynı. Bir yanlışlık mı oldu?
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 23 Eylül 2019 #6 Öneri yapacaksanız yorum atın lütfen Lodge dedi: Verdiğiniz iki bağlantıda aynı. Bir yanlışlık mı oldu? Genişletmek için tıkla... Pardon yanlışlık olmuş. Yeni Satranç Staunton Ahşap Satranç Takımı Ve Zemini Fiyatı İkincisi bu. Hangisini almamı tavsiye edersiniz?
Öneri yapacaksanız yorum atın lütfen Lodge dedi: Verdiğiniz iki bağlantıda aynı. Bir yanlışlık mı oldu? Genişletmek için tıkla... Pardon yanlışlık olmuş. Yeni Satranç Staunton Ahşap Satranç Takımı Ve Zemini Fiyatı İkincisi bu. Hangisini almamı tavsiye edersiniz?