Ateş Oyuncuymus Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Kasım 2024 #1 Tahta yemedim sadece meraktan soruyorum. Diyelim ki yanlışlıkla tahta yedik, talaş tozu kıymık vb, bir şey olur mu? Yiyen bir arkadaş varsa tadı nasıl?
Tahta yemedim sadece meraktan soruyorum. Diyelim ki yanlışlıkla tahta yedik, talaş tozu kıymık vb, bir şey olur mu? Yiyen bir arkadaş varsa tadı nasıl?
ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 706 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #2 Ateş Oyuncuymus dedi: Tahta yemedim sadece meraktan soruyorum. Diyelim ki yanlışlıkla tahta yedik, talaş tozu kıymık vb, bir şey olur mu? Yiyen bir arkadaş varsa tadı nasıl? Genişletmek için tıkla... Tahta sayılırsa dondurma çubuğu yemiştim bir kere. Bir şey olmamıştı. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2024
Ateş Oyuncuymus dedi: Tahta yemedim sadece meraktan soruyorum. Diyelim ki yanlışlıkla tahta yedik, talaş tozu kıymık vb, bir şey olur mu? Yiyen bir arkadaş varsa tadı nasıl? Genişletmek için tıkla... Tahta sayılırsa dondurma çubuğu yemiştim bir kere. Bir şey olmamıştı.
Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.096 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 Kaşık kaşık yemezsen bir şey olmaz kardeşim. Zaten sindirilmiyor. Yediğin gibi... gönderirsin.
patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 23 Kasım 2024 #4 Yolu belli yarınlık bir iş öyle çıkar.
1 105435 Megapat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 1.567 Çözümler 1 23 Kasım 2024 #5 Sert ve sivri olduğu için sindirim sistemini ağızdan, boşaltım sistemine kadar anüse kadar olan yolda bir tahribat yaratabilir. Tıkanıklık yapabilir. Apandisit'in tıkanabilir ve patlayabilir ayrıca.
Sert ve sivri olduğu için sindirim sistemini ağızdan, boşaltım sistemine kadar anüse kadar olan yolda bir tahribat yaratabilir. Tıkanıklık yapabilir. Apandisit'in tıkanabilir ve patlayabilir ayrıca.
Marlboro Touch Kilopat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 576 Çözümler 27 23 Kasım 2024 #6 Ateş Oyuncuymus dedi: Talaş tozu kıymık vb, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Solunduğu takdirde ilerleyen süreçlerde akciğerde ciddi tahribata sebebiyet verir.
Ateş Oyuncuymus dedi: Talaş tozu kıymık vb, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Solunduğu takdirde ilerleyen süreçlerde akciğerde ciddi tahribata sebebiyet verir.