Ben bu zamana kadar bir Taichi ve 3 Pro4 serisi anakarta sahip oldum. MSI'da kullandım ASUS'ta, Gigabyte'ta. ASRock her zaman ortalama fiyata en iyi performansı sunar. Ben X470 Taichi kullandım ve gerek tasarımı gerekse performansı olsun üzmedi. MSI X570 PRO Carbon'da kullandım fakat onu tercih etmemin sebebi sıvı soğutma hediyesiydi ve güzel de bir anakarttı. Yazılım arayüzü ve sürücü desteği konusunda da hiç sıkıntı yaşamadım. B365M PRO4'ü kullandığım zaman 500 TL gibi mükemmel bir fiyata almıştım ve benim için can alıcı bir özellik olan Type-C girişi vardı. Evet anakarta sonradan eklenebiliyor ama bir anakart orijinalindeki gibi olmuyor. Siz sanıyorsunuz ki az tutulan markaların sürücü desteği yok, hepsi sorunlu, BIOS ekranı karmaşık ve Windows 10 yazılım desteği kötü. Ben ilk zamanlarda Fatal1ty serisi bir anakartını almış fakat zerre sıkıntı çekmemiştim. Aynı şekilde yeni nesilde de bir sıkıntı yaşatmamıştı. He sorarsan fanboy muyum? Hayır, çünkü benim için o an en F/P anakart ya da diğer parçalar önemli ama kesinlikle kötü bir marka değil ASRock. Ayrıca farklı tasarım isteyen biri ise Taichi serisi cidden güzel herkese de tavsiye ederim.