Tails 1 GB RAM ile kullanılır mı?

Yer
Konya
Hepinize merhaba arkadaşlar USB belleğime Tails kurmaya karar verdim. İşletim sistemi minimum sistem gereksinizlerinde 2 GB yazıyor ben bunu 1 GB RAM'li bilgisayara taksam çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize merhaba arkadaşlar USB belleğime Tails kurmaya karar verdim. İşletim sistemi minimum sistem gereksinizlerinde 2 GB yazıyor ben bunu 1 GB RAM'li bilgisayara taksam çalışır mı?

Çalışmaz değil de sorun yaşayabilirsin drop kasma vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki Xfce (Masaüstü Ortamı)filan yerine WM(Window Manager)kullanırsanız kasmayı azaltırsınız. Ama Void Linux'ya da Arch Linux kurabilirsiniz onun yerine. Çok özelleştirme yapmadığınız sürece boşta 400-500 MB harcar. Gündelik kullanımınızı(tarayıcı, video izleme, LibreOffice vb.) Karşılayabilirsiniz belki.

Belki Xfce (masaüstü ortamı)filan yerine WM(window Manager)kullanırsanız kasmayı azaltırsınız. Ama Void Linux'ya da Arch Linux kurabilirsiniz onun yerine. Çok özelleştirme yapmadığınız sürece boşta 400-500 MB harcar. Gündelik kullanımınızı(tarayıcı, video izleme, LibreOffice vb.) Karşılayabilirsiniz belki.

Hocam ben bunu okul bilgisayarında her şey engellendiği için takıp kullanacağım bikgisiyarın işlemcisi Pentium 4 harici ekran kartı yok 1GB RAM'i var Tails'e CS1.6 yüklesem açar mı?
Bir de hocam buna çok hafif bir antivirüs önerebilir misiniz?

Hocam ben bunu okul bilgisayarında her şey engellendiği için takıp kullanacağım bikgisiyarın işlemcisi Pentium 4 harici ekran kartı yok 1GB RAM'i var Tails'e CS1.6 yüklesem açar mı?
Bir de hocam buna çok hafif bir antivirüs önerebilir misiniz?
Yani maksadın belli oldu da neyse :D Okulda bilgisayar odasını internet kafeye çevirme peşindesin galiba 😂 CS için yeterli geleceğini hiç sanmıyorum.

Yani maksadın belli oldu da neyse :D okulda bilgisayar odasını internet kafeye çevirme peşindesin galiba 😂 CS için yeterli geleceğini hiç sanmıyorum.

😁Hocam önceden çevirdik ama hocadan azar yedik tüm CS'leri sildi nasıl yaptıysa internette arama bile yapamıyoruz. Hocam cevapladığınız için teşekkürler CS1.6 olmasa da deneyeceğim Vice City Half-Life 1 vs tekrardan iyi günler.

Aga zaten Tails sadece Live sistem bir şey yükleseniz bile sonraki açılışta her şey silinecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı