M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #91 24099 dedi: O işler öyle yürümüyor. Kolaysa sen yapabilirsin hocam. Açık kaynak neticede. Dosyalar ortada. Genişletmek için tıkla... İsterseniz dağıtımı da ben yapayım ve yapacağı şey bu ne kadar zahmetli olursa olsun dağıtımı yapıp işin içinden çıkmak yok. CinarYilmaz dedi: Tema yüklemeyi öğrenmeden. Genişletmek için tıkla... Windows'ta kullandığım tema.
24099 dedi: O işler öyle yürümüyor. Kolaysa sen yapabilirsin hocam. Açık kaynak neticede. Dosyalar ortada. Genişletmek için tıkla... İsterseniz dağıtımı da ben yapayım ve yapacağı şey bu ne kadar zahmetli olursa olsun dağıtımı yapıp işin içinden çıkmak yok. CinarYilmaz dedi: Tema yüklemeyi öğrenmeden. Genişletmek için tıkla... Windows'ta kullandığım tema.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 21 Aralık 2020 #92 m3081 dedi: İsterseniz dağıtımı da ben yapayım ve yapacağı şey bu ne kadar zahmetli olursa olsun dağıtımı yapıp işin içinden çıkmak yok. Eki Görüntüle 792761 Windows'ta kullandığım tema. Eki Görüntüle 792778 Genişletmek için tıkla... Linux'a tema yüklemeyi öğrenmeden demiştim.
m3081 dedi: İsterseniz dağıtımı da ben yapayım ve yapacağı şey bu ne kadar zahmetli olursa olsun dağıtımı yapıp işin içinden çıkmak yok. Eki Görüntüle 792761 Windows'ta kullandığım tema. Eki Görüntüle 792778 Genişletmek için tıkla... Linux'a tema yüklemeyi öğrenmeden demiştim.