Tails OS nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içinde birden fazla dağıtım çalıştırabilen OS miydi hocam sanki öyle hatırlıyorum.

Arkadaşlar neden bu kadar gizlilik istiyorsunuz ki bence o kadar fazla gizli olmaya gerek yok eğer öyle olsaydı Tor Browser en iyi tarayıcı olurdu iyi bir arayüzü olan ve gizliliğe önem veren dağıtım çok daha iyi bence.

Ya nedir bu gizlilik takıntısı. Gizlilik olsun diye Linux'a geçiyorsun ama kullandığın tarayıcı hala Google Chrome. Bütün bilgilerin zaten Google'ın elinde. Tails OS kullanacak kadar gizliliğe niye ihtiyaç duyuyorsun?

Orası da doğru ama öyle olacağına istediğimizi indirelim antivirüs kullanalım ve ben Ubuntu dualboot yapacağımda Microsoft Edge yükleyebilir miyim.

Orası da doğru ama öyle olacağına istediğimizi indirelim antivirüs kullanalım ve ben Ubuntu dualboot yapacağımda Microsoft Edge yükleyebilir miyim.
Yüklersin ama daha tam sürüm olmadı. Geliştirme aşamasında ama ona rağmen iyi bir tarayıcı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…