Tails OS'dan Tor Browser DNS sızdırıyor

bbkrtr

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Tails OS'u USB'ye kursak bile tor tarayıcıya girince DNS sızdıgını iddia edenler var Tor'da DNS açığı var mıdır varsa bu sayede konumumuzu vs. bulabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Tails OS'u USB'ye kursak bile tor tarayıcıya girince DNS sızdıgını iddia edenler var Tor'da DNS açığı var mıdır varsa bu sayede konumumuzu vs. bulabilirler mi?

O normal tor olduğu için SS atarsan ekrana bakabilirim.

O normal tor olduğu için SS atarsan ekrana bakabilirim.
redditte karşıma çıktı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reddit'teki postu atan gibi bir konu acmissiniz siz de. Ortada sadece bir iddia var hicbir detay yok. Neyse, Tails'de bir sorun yok.

Reddit'teki postu atan gibi bir konu acmissiniz siz de. Ortada sadece bir iddia var hicbir detay yok. Neyse, Tails'de bir sorun yok.
kusura bakmayın sadece garantiye alıp sizinde fikrinizi varsa bilginizi öğrenmek istedim teşekürler

kusura bakmayın sadece garantiye alıp sizinde fikrinizi varsa bilginizi öğrenmek istedim teşekürler
Postu atan kisi bir VPN sitesinden DNS sizintisi testi yapmis. Cok bilgi vermediginden kesin bir sey demek zor ama benim tahminim su: muhtemelen evindeki router'da normal internet icin 1.1.1.1, 9.9.9.9, Google DNS gibi bilinen bir servis kullaniyordu ve Tails'in o an kullandigi Tor cikis dugumu de bu bilinen servislerden birisini kullaniyordu bu yuzden bir sizinti oldugunu sandi. Tails, baglanilan agin verdigi DNS adreslerini almiyor bile olabilir bayagi iyi insa edilmis bir sistem cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…