Çözüldü Tailwind'de her zaman hatayla karşılaşmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berat.xx56

Decapat
Hocalarım tailwind cidden çok karışık değil mi? Hatayla ilgili kaç tane konu açtım ama habire hata çıkıyor, anlamış değilim.
1) Örneğin text-6x1 yazmama rağmen yazının size değişmiyor ve bunun gibi kaç tane hatayla karşılaşıyorum. Çözmem saatlerimi alıyor :/

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    52,1 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocalarım tailwind cidden çok karışık değil mi? Hatayla ilgili kaç tane konu açtım ama habire hata çıkıyor, anlamış değilim.
1) Örneğin text-6x1 yazmama rağmen yazının size değişmiyor ve bunun gibi kaç tane hatayla karşılaşıyorum. Çözmem saatlerimi alıyor :/
6x1 değil 6xl yazmanız gerekiyor. Büyük ihtimal Tailwindi yanlış kurdunuz veya build almayı bilmiyorsunuz.
Hocam ne diyonuz anlamadım. CSS kodlarını classlara niye yazdınız ?

6x1 değil 6xl yazmanız gerekiyor. Büyük ihtimal Tailwindi yanlış kurdunuz veya build almayı bilmiyorsunuz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı