Taimat 7.1 Mi Steal Serıes Elite Mi?

Gürayy

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Çalışıyorum ve AÖF Okuyorum.
Msı Gaming 9 ack kullanıyorum hangisini tercih etmeliyim?
Anakartımdaki ses kartı iyi 7.1 için hangisini tercih etsem daha iyi ses alırım ?

Son düzenleme:
Kardeşim bence ikisinede bulaşma madem o kadar paran var senheiser almanı öneririm sana ses kalitesi olsun konfor olsun çoğu konuda 1 numaradır fakat biraz tuzludur

Aslında kafamı karıştıran konu steal seriesde istediğim bu modeli ses kartı ile geliyor ama tiamat ses kartı olmadan geliyor anakartımı belirttim ses açısından hangisini almalıyım.

razer gerçek 7.1 yani kulaklıklarının içinde birsürü küçük sürücü bulunuyor fakat steelseries in yanında gelen ses kartı baya kaliteli diye duydum fakat ses kartınız iyiyse bence razer alın illa ki ikisinden birini alacaksanız , ama dediğim gibi ben olsam sennheiser pc 360 veya sennheiser game zero alırdım

Bu bahsettiğim ürünler şuanda indirimde o yüzde bunlar arasında seçim yapmam gerek anakartımda bulunan ses kartı iyi diye biliyorum ama kafam karışıyor steal series kullanırsam o zmn anakartımda bulunan kart bir işlev görmeyecek.

Tiamat 7.1 aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…