Takamine GD93CE vs Takamine GD34CE

MLHCN

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki model arasında kaldım. Artıları ve eksileri şeklinde yardımcı olur musunuz? Ayrıca GD34 niye daha pahalı? Genel olarak 30 serisi daha pahalı.

Aralarında 2 bin kadar fark var gördüğüm kadarıyla. Öyle dağlar taşlar değil.
İlk bakışta renk farkı var sanmıştım ama özelliklere baktığımda; kullanılan ağaç tercihleri çok şey değiştiririyor.

Öncelikle şöyle söyleyeyim; akustik ekipmanlarda doğal ağaç görüyor olmanız önemlidir.
Boyalı kasalar hem ağaçtaki özensizliği gizler hem de kapalı bir sese sebep olur.

Ağaç kalitesi; Ladin geleneksel kullanılan bir gövde ağacıdır. Maun ise çok sert ve parlak bir yapıya sahiptir. Gül ağacı da geleneksel bir ağaç türü.

Arada 2 bin var ama, naturel olan diğerinden fazlaca üstün.

Teşekkür ederim. GD93CE modelinin sesini beğenmiştim fakat aradaki fiyat farkı, Youtube'daki karşılaştırmalarda bazı kullanıcıların GD34CE'yi övmesi vs. "Acaba GD34CE daha mı iyi?" dedirtti.
Bu ikisi dışında ve yine aynı fiyat aralığında tavsiye ettiğiniz elektro akustik gitarlar var mı acaba?

Takamine bu klasmanda ve fiyat aralığında en uygunu / en doğrusudur. Üst seviye Martin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…