N nFer Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #1 Merhaba. CSmoney adlı siteden skin aldım hiçbir sorun yok fakat takas banım varmış. Steam'i telefonla bağladım bekliyorum, banım ne zaman kalkacak bilgisi olan var mı? Ama topluluk pazarında satış yapabiliyorum.
Merhaba. CSmoney adlı siteden skin aldım hiçbir sorun yok fakat takas banım varmış. Steam'i telefonla bağladım bekliyorum, banım ne zaman kalkacak bilgisi olan var mı? Ama topluluk pazarında satış yapabiliyorum.
Heronry Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-3612QM 12 GB DDR3 RAM Nvidia GT720M 222GB SSD 465GB HDD Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #2 Bir item aldığınızda takas yapmadan önce 1 hafta beklemek gerekiyor. Bahsettiğiniz o mu?
N nFer Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #3 Heronry dedi: Bir item aldığınızda takas yapmadan önce 1 hafta beklemek gerekiyor. Bahsettiğiniz o mu? Genişletmek için tıkla... Birisi bana item gönderemiyor olay bu.
Heronry dedi: Bir item aldığınızda takas yapmadan önce 1 hafta beklemek gerekiyor. Bahsettiğiniz o mu? Genişletmek için tıkla... Birisi bana item gönderemiyor olay bu.