Çözüldü Takas banının olduğu nasıl anlaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sidepie

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Palit GTX 1650 OC
Ryzen 3 3100
Gigabyte B450M S2H
8GB 3200mhz cl16 Neoforza RAM
Merhaba, ByNoGame veya hellcase gibi sitelere Steam trade linkimi girince hata alıyorum. Linki çok kez değiştirdim fakat hala böyle. Daha geçen gün ByNoGame üzerinden skin aldım. Takas banım mı var acaba emin değilim çünkü Steam pazarında hiçbir uyarı bulunmuyor. Bu sorun ByNoGame'den skin alırken telefondan değil de Steam uygulamasından onayladıktan sonra oldu.

Birine takas atmayı dene eğer atabiliyorsan item seçme yerinde yukarıda sarı bir şekilde yazıyor eğer banın varsa.

Kalıcı takas banınınız var ise profilinizde sağ tarafta kırmızı bir şekilde yazar. Geçici yediyseniz de steamin bildirim sekmesinde yazıyordu. Aldığınız hata nedir sitelerde?

Kalıcı takas banınınız var ise profilinizde sağ tarafta kırmızı bir şekilde yazar. Geçici yediyseniz de Steam'in bildirim sekmesinde yazıyordu. Aldığınız hata nedir sitelerde?

Hellcase te bu ByNoGame'de de siparişim teslim edilemiyor.

Birine takas atmayı dene eğer atabiliyorsan item seçme yerinde yukarıda sarı bir şekilde yazıyor eğer banın varsa.

Link atabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-07 013837.png
    11,5 KB · Görüntüleme: 348
Url nizi buraya bırakır mısınız bakalım biz size gönderebiliyor muyuz?

Peki hocam steam hesabınıza 5 dolarlık yatırım yaptınız mı? Oyun alırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…