Takas bekletmesi nasıl kaldırılır?

sot enjoyer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 6 Mayıs'ta takasa koymuştum itemi 21 Mayıs'ta gönderileceği yazıyordu ama Steam'de şöyle bir kısım mevcut.

7
Hesabımda mobil kimlik doğrulayıcı yok ama maile kod geliyor bunu yapsam kalkar mı 10 gün bekledim iptal edip tekrar denesem heba olur mu?

Steam mobil guard'ı edinirseniz ileride yapacağınız takaslarda da daha rahat olursunuz.

Hesabına mobil kimlik doğrulayıcı ekle kalkmazsa kaldırma şansın yok bekleyeceksin.

Hesabına mobil kimlik doğrulayıcı ekle kalkmazsa kaldırma şansın yok bekleyeceksin.

Şu an bir takasım var bunu iptal edersem skinlerin tekrar takas banı olacak mı Steam Guard'ı aktif ettim direk gönderebilecek miyim boşuna bir 10 gün daha beklemeyim.

Şu an bir takasım var bunu iptal edersem skinlerin tekrar takas banı olacak mı Steam Guard'ı aktif ettim direk gönderebilecek miyim boşuna bir 10 gün daha beklemeyim.

Hocam Steam Guard'ı etkinleştirirseniz takas banı yiyeceğinizi düşünmüyorum ama yine de siz iyice araştırın 10 gün az değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…