sedat kahraman Hectopat Katılım 25 Mart 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, ben Minecraft aldım resmi sitesinden. Şimdiki fiyatı 53 TL ama ben Steam'den 24 TL'lik CS:GO hediye edene vereceğim. Her şey alan kişinin üstüne geçecek. (e-postası da) İsmini her şeyini değiştirebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2015
Merhaba arkadaşlar, ben Minecraft aldım resmi sitesinden. Şimdiki fiyatı 53 TL ama ben Steam'den 24 TL'lik CS:GO hediye edene vereceğim. Her şey alan kişinin üstüne geçecek. (e-postası da) İsmini her şeyini değiştirebilirsiniz.
by_hunter Megapat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2015 #2 hocam merhaba hesap duruyor mu ? hocam merhaba hesap duruyor mu ?
sedat kahraman Hectopat Katılım 25 Mart 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2015 #3 by_hunter dedi: hocam merhaba hesap duruyor mu ? hocam merhaba hesap duruyor mu ? Genişletmek için tıkla... Duruyor kardeşim
by_hunter dedi: hocam merhaba hesap duruyor mu ? hocam merhaba hesap duruyor mu ? Genişletmek için tıkla... Duruyor kardeşim
TÜRK YABGU Hectopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2015 #4 sedat kahraman dedi: Duruyor kardeşim Genişletmek için tıkla... Steam Adresini ver ekleyeyim konuşalım.
sedat kahraman dedi: Duruyor kardeşim Genişletmek için tıkla... Steam Adresini ver ekleyeyim konuşalım.
sedat kahraman Hectopat Katılım 25 Mart 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2015 #5 TÜRK YABGU dedi: Steam Adresini ver ekleyeyim konuşalım. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: S.Kahraman al kardeşim
TÜRK YABGU dedi: Steam Adresini ver ekleyeyim konuşalım. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: S.Kahraman al kardeşim
TÜRK YABGU Hectopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2015 #7 Silinen üye dedi: Merhaba, hesap şuan duruyor mu ? Genişletmek için tıkla... hesabı Sedat kardeşimden 5 haziranda aldım, sorunsuz bir alışveriş oldu kendisi güvenilir biridir
Silinen üye dedi: Merhaba, hesap şuan duruyor mu ? Genişletmek için tıkla... hesabı Sedat kardeşimden 5 haziranda aldım, sorunsuz bir alışveriş oldu kendisi güvenilir biridir