kandas13 Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Rio de Janeiro Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #41 Lixue3 dedi: Pro modelini bilmiyorum fakat 11t 6.5 7 k var yurt dışı sıfır. Genişletmek için tıkla... Evet, Pro modeli ile bin liralık fark baya cazip duruyor. 8300 teklif ettim dönüş yapmasını bekliyorum arkadaşın
Lixue3 dedi: Pro modelini bilmiyorum fakat 11t 6.5 7 k var yurt dışı sıfır. Genişletmek için tıkla... Evet, Pro modeli ile bin liralık fark baya cazip duruyor. 8300 teklif ettim dönüş yapmasını bekliyorum arkadaşın
Lixue3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.659 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #42 kandas13 dedi: Evet, Pro modeli ile bin liralık fark baya cazip duruyor. 8300 teklif ettim dönüş yapmasını bekliyorum arkadaşın Genişletmek için tıkla... Umarım bir sıkıntı çıkmaz hocam
kandas13 dedi: Evet, Pro modeli ile bin liralık fark baya cazip duruyor. 8300 teklif ettim dönüş yapmasını bekliyorum arkadaşın Genişletmek için tıkla... Umarım bir sıkıntı çıkmaz hocam
kandas13 Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Rio de Janeiro Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #43 Lixue3 dedi: Umarım bir sıkıntı çıkmaz hocam Genişletmek için tıkla... Umarım dediğin gibi olur hocam, kazasız belasız bu işi atlatırsam hemen Vestel yenileme merkezinden yenilenmiş bir telefon alacağım.
Lixue3 dedi: Umarım bir sıkıntı çıkmaz hocam Genişletmek için tıkla... Umarım dediğin gibi olur hocam, kazasız belasız bu işi atlatırsam hemen Vestel yenileme merkezinden yenilenmiş bir telefon alacağım.