Takas ile Fold 3 almak

Makaleler
3
Yer
Amasya Geydoğan
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iPhone 12 mini 256 GB telefonumu piyasası olmaması sebebi ile satamıyorum değerinde. Satsam alacağım cihaz fold 3 olacaktı. Yurt dışı bir fold 3 ile takaslayacağım benim telefon yurt içi 10 ay daha garantisi var 86 pil yüzdesi mevcut. Alacağım cihaz Snapdragon 888 2 fiziki 1 esım 0 neredeyse jelatinleri üstünde. Ek olarak yanında Note package(kılıf, s pen) veriyor. IMEI attırmayı düşünüyorum ama attırmasam bile alacağım kişi bana 4 ay 1 simden 4 ay bir diğerinden 4 ayda esım'den kullanırsın yılı tamamlamış olursun dedi kayıt ettirene ya da IMEI attırana kadar. Sizce mantıklı bir takas mı? Ayrıca üstüne 1000 TL alacağım.

iPhone 12 mini aslında çok performanslı bir cihazdır sizi takasa ne itti? Yani yurt dışı cihaz almak pek önerilen bir şey değildir IMEI attırsanız bile cihazın uzun yıllar gideceği garanti değil. Tabi ki kişisel sebepler büyük etken eğer android bir telefon kullanmak istiyorsanız mantıklı bir takas gibi görünebilir hiç Fold 3 kullanmadığım için iPhone 12 mini ile aralarında ne kadar fark var bilemiyorum doğrusu.

iPhone 12 mini aslında çok performanslı bir cihazdır sizi takasa ne itti? Yani yurt dışı cihaz almak pek önerilen bir şey değildir IMEI attırsanız bile cihazın uzun yıllar gideceği garanti değil. Tabii ki kişisel sebepler büyük etken eğer Android bir telefon kullanmak istiyorsanız mantıklı bir takas gibi görünebilir hiç Fold 3 kullanmadığım için iPhone 12 mini ile aralarında ne kadar fark var bilemiyorum doğrusu.

Evet performanslı bir cihaz günlük kullanım için iyi ama işim gereği seyahat ediyorum sürekli pili çabuk bitiyor ve ekran küçük. IMEI kaydı ise kalıcı yapılıyor ömürlük duruyor. Server kayıt olarak geçiyor. Fold 3 ekran için tercih edilecek bir cihaz ve ekranları gerçekten çok iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı