Onur.b Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar Steam üzerinden takas yaparken sürekli hata veriyor. Telefondan da denedim, yine aynı sonucu alıyorum. Sebebini bilen var mı? Dosya Ekleri Screenshot_20230902_185840_Steam.jpg 37,7 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar Steam üzerinden takas yaparken sürekli hata veriyor. Telefondan da denedim, yine aynı sonucu alıyorum. Sebebini bilen var mı?
PCsi Olmayando Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 343 Yer Osmaniye 2 Eylül 2023 #2 Şu an sıkıntı var sanırım. Bende envantere girerken ve pazara item koymaya çalışırken hata alıp durdum art arda deneyince oldu ama.
Şu an sıkıntı var sanırım. Bende envantere girerken ve pazara item koymaya çalışırken hata alıp durdum art arda deneyince oldu ama.
L Lypher Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #3 Onur.b dedi: Arkadaşlar Steam üzerinden takas yaparken sürekli hata veriyor. Telefondan da denedim, yine aynı sonucu alıyorum. Sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Şu anda bir sorun var Steam'de bende de aynısı oluyor.
Onur.b dedi: Arkadaşlar Steam üzerinden takas yaparken sürekli hata veriyor. Telefondan da denedim, yine aynı sonucu alıyorum. Sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Şu anda bir sorun var Steam'de bende de aynısı oluyor.