M mrtcnsygn14 Femtopat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #1 Steam mobili yeni doğrulamadım, neden böyle diyor, ne kadar süresi kalmış nerden ögreneceğim? Destek yerinde bir ban gözükmüyor.
Steam mobili yeni doğrulamadım, neden böyle diyor, ne kadar süresi kalmış nerden ögreneceğim? Destek yerinde bir ban gözükmüyor.
sherkll Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Yer Adana 10 Ekim 2024 #2 mrtcnsygn14 dedi: Steam mobili yeni doğrulamadım, neden böyle diyor, ne kadar süresi kalmış nerden ögreneceğim? Destek yerinde bir ban gözükmüyor. Eki Görüntüle 2325936 Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda şifrenizi değiştirdiyseniz de böyle diyor olabilir
mrtcnsygn14 dedi: Steam mobili yeni doğrulamadım, neden böyle diyor, ne kadar süresi kalmış nerden ögreneceğim? Destek yerinde bir ban gözükmüyor. Eki Görüntüle 2325936 Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda şifrenizi değiştirdiyseniz de böyle diyor olabilir
M mrtcnsygn14 Femtopat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #3 sherkll dedi: Yakın zamanda şifrenizi değiştirdiyseniz de böyle diyor olabilir Genişletmek için tıkla... 1 gün mü bu ban yani 7 ya da 15 değildir demi bıçak onaylamam gerekiyor
sherkll dedi: Yakın zamanda şifrenizi değiştirdiyseniz de böyle diyor olabilir Genişletmek için tıkla... 1 gün mü bu ban yani 7 ya da 15 değildir demi bıçak onaylamam gerekiyor
sherkll Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Yer Adana 10 Ekim 2024 #4 mrtcnsygn14 dedi: 1 gün mü bu ban yani 7 ya da 15 değildir demi bıçak onaylamam gerekiyor Genişletmek için tıkla... Aslında takas ekranında itemin üzerinde veya solda bir yerde kaç gün olduğu yazıyordu hocam
mrtcnsygn14 dedi: 1 gün mü bu ban yani 7 ya da 15 değildir demi bıçak onaylamam gerekiyor Genişletmek için tıkla... Aslında takas ekranında itemin üzerinde veya solda bir yerde kaç gün olduğu yazıyordu hocam